Контакти

По-долу е формата за контакти за всички, НЕРЕГИСТРИРАНИ в сайта. 

Всички потребители на AVANTURA.BG, вкл. и новорегистрираните потребители, които поради някаква причина не са получили имейл с активационен линк от нас, можем да посъветваме да ни пишат на имейл адрес : info@avantura.bg, като ни пишат от контактния си имейл (имейл адресът, с който са регистрирани в сайта) с подробна информация за проблема/ въпроса/ предложението си и упоменато потребителското име - така ние ще можем да им съдействаме.

На регистрирани потребители, които са писали през формата за свои проблеми/ въпроси/ предложения, няма да отговаряме. Това е с цел сигурност !

Регистрираните потребители, които желаят да преустановят регистрацията си в сайта задължително трябва да ни пишат на имейл адрес : info@avantura.bg от имейл адреса, с който са се регистрирали (а не от формата или друг техен имейл) и ние ще изтрием профила им. Не се изтриват профили, в случай че потребителите ни пишат от друг свой имейл адрес !

И нещо много важно в полето Mail не пишете info@avantura.bg (това е нашия имейл адрес), а напишете вашия Mail (имейл адрес), за да можем да ви отговорим.

Форма за контакти

Captcha


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!