Нещата, които всеки мъж трябва да притежава у дома си

Нещата, които трябва да притежава всеки мъж у дома си, естествено, трябва да са подбрани с цел постигане на максимално удобство, но имат и още едно предимство - при запознанства с жени, можете да ги впечатлите с точно подбраните елементи.

Най-важните от тях са:

 

Нещата, които всеки мъж трябва да притежава у дома сиНай-добрата кафе машина за еспресо
Жените мразят кафе от машина за шварцкафе.
 

Нощна лампа
Признайте, че е по–добре от ярката светлина, романтично е, следователно тази лампа действа отпускащо и на дамата, и на вас. Да не забравяме, че, все пак е и доста удобно – протягате се и... Нека бъде светлина.
 

Прахосмукачка, сушилня и съдомиялня машина
Ооо, няма нищо по–впечатляващо за жените от чистия апартамент, празната мивка и изпраните дрехи. Това говори, че вие се справяте много добре със себе си, което пък означава, че и във връзката си тях тях бихте се справили така. Жените обичат чистотата и реда, така, че 100% ще ви посетят пак.
 

Удобен диван
Не ви трябва черен кожен диван. Мъжът трябва да притежава в дома си удобен, мек и приятен на допир диван, който да ви стане любим за почивка. С малки, сладки възглавнички и да е в страхотен цвят.
 

Готино бельо
Последното което бихте искали е вашето бельо да бъде страстоубиец нали? Най–доброто мъжко бельо си остават памучните боксерки или слипове – класика в жанра.
 

Универсален инструмент, с който можете да оправите, отрежете и отворите всичко
Уверете се, че жената, с която сте се запознали ще го види, когато ви гостува. Така, ще си помисли, че освен колекцията ви от слънчеви очила от вас може да излезе нещо интересно или със сигурност не сте въздух под налягане.
 

Нещата, които всеки мъж трябва да притежаваМодерни джинси - това е дрехата, която всеки уважаващ себе си мъж трябва да притежава
Ако уцелите правилния дизайнер, може да ги носите навсякъде – в 5 звезден ресторант, по магазините или в някой бар стига да са комбинирани с подходящата риза или тениска. Инвестицията си струва за вас, а е и във ваша полза спрямо жените. Още преди да се запознаят с мъжа, те се впечатляват от всеки детайл от външността му и харесват мъже, които могат да си позволяват такива глезотийки, защото това им показва, че сте финансово стабилен или поне независим.
 

Модерни обувки
Няма нищо по стилно и изискано от мъж, притежаващ хубави и скъпи обувки. Жените много често съдят за мъжете по техните обувки така, че инвестирайте в черната кожа, която никога няма да излезе от мода. Съчетани с подходящите джинси, панталони или костюм – ще направите страхотно първо впечатление на дамите.
 

Нещата, които мъжът трябва да притежаваДостойно спално бельо
Съдбата е по–благосклонна към мъжете, които притежават в дома си добро и изискано спално бельо. Няма нищо по–впечатляващо жените когато се стигне до... нали знаете... до мачкането на чаршафите, а те са от, примерно, египетски памук или черен сатен. От възможни 6 точки жената, с която сте се запознали ще ви даде 7!
 

Удоволствие от готвенето
Жените се възбуждат страшно много от гледката на мъж в кухнята. Жени! А след, като възбудата се удовлетвори няма нищо по добро от зареждането на тялото със сготвената храна, нaли?
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Мъже:
Модните тенденции, към които не трябва да се придържаш - съвети за стилния мъж
За да успеете с жените
Задължителните неща в мъжкия гардероб
Бъдете идеалния мъж
Жените искат мъжете да прочетат това
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!