Бъдете идеалния мъж

Бъдете идеалния мъж при всяко запознанство с жени, бъдете идеалния мъж, ако искате да спечелите дамата на своето сърце, бъдете идеалния мъж, дори целта Ви да е единствено да вкарате жената в леглото си.

Ето и няколко съвета как да го постигнете:
 

Идеалният мъжБъдете учтив. Вярно, близки сте си, но това не е повод да бъдете безцеремонен. Видите ли любимата жена, задължително се поздравявайте, дори и срещата да се състои сутрин в кухнята.
 

Наричайте я по име. “Ти” е чудесна дума, но родителите на любимата Ви толкова са се старали, за да измислят красиво име. Произнасяйте го на всеослушание. Измислете на партньорката си ласкаво прозвище - това ще подобри отношенията в семейството Ви и ще стимулира интелектуалните Ви способности.

Снабдете се с два телевизора. Сам ще се удивите колко малко поводи ще имате за конфликти и душевни травми.
 

Научете се да готвите. Независимо дали сте се запознал с жената наскоро или ви свързват дългогодишни взаимоотношения - с един такъв жест ще натрупате значително количество точки. Първо, дамата ще разбере, че може и сам да се грижите за себе си. Може би, това знание ще я застави да се държи по-деликатно с вас. Второ, пътят към сърцето на жената също обикаля около стомаха. Все пак, не сте толкова различни същества.
 

Утрото е красиво. Обикновено както посрещате деня, така и ще продължи той. А закуската в леглото винаги е идеално начало. Не забравяйте, че красивите цветя ще направят жеста Ви изключително ефектен. Единственият проблем е, че трябва да приготвите всичко тихо, за да не събудите любимата си.
 

Пригответе на партньорката си гореща вана. Осветете помещението със свещи и изсипете във водата любимото й ароматно масло. Това ще е романтично и секси, също като на кино. Нежно й помогнете да се измие. Има нещо много приятно за жените в тази проста хигиенична процедура. Може би това е особен символ на духовна близост или пък в този миг дамата се чувства като малко момиченце.
 

Грижете се за нея, когато е болна. Хранете я с бульон, донесете й ябълки и с умен вид четете листовките на лекарствата. Купете й пластир, когато си нарани крака и тя ще се почувства сигурна като зад каменна стена. И най-важното - ще се сигурна, че се е запознала с идеалния мъж!
 

Сприятелете се с домашния й любимец. Това важи с особена сила, когато става въпрос за ново запознанство с жена. Този жест ще направи добро впечатление на избраницата Ви, дори ако хайванчето харесва яас повече от нея. Няма значение, че животинчето може да е вонящ и лигав мутант. Съдбата Ви може да зависи от това, ще се спогодите ли с него или не. Дайте му някакво лакомство, скришом от стопанката му. Когато то се върне за още, тя ще си помисли, че го води сърцето.
 

Майката. Едно от най-важните неща е да очаровате майката на любимата си. Като начало трябва поне да й се харесате, най-добре още при самото Ви запознанство. Максимумът е да започне да Ви хвали пред дъщеря си. Най-бързият и лесен начин е да разговаряте с майката, използвайки разгърнати диалогови конструкции. Настойчиво й напомняйте, че сте образован човек, с хубава работа, не пиете, не пушите и безумно обичате дъщеря й - и, като цяло, сте идеалния мъж за момиченцето й.
 

Показвайте любовта си към децата демонстративно. Минавайки покрай люлките, се възхитете шумно: “Какво хубаво момиченце!”. На света съществува проста аксиома: Ако мъжът обича деца, то той е готов да дари любовта си и на жена. Не прекалявайте обаче в усърдието си, за да не Ви заподозрат, пък, в педофилия.
 

Поднасяйте цветя при всеки удобен повод. Те са най-безобидният от всички възможни подаръци. Тя ще оцени жеста, че сте дали пари, само за да покажете симпатията си. Всички подаряват цветя и в това няма нищо свръхелегантно. Но значимостта на букета Ви ще нарасне десетки пъти, ако й го изпратите с картичка на работното й място. Възхищението на колежките й ще се окаже приятно допълнение към цветята, особено, когато се случва в началната фаза на запознанството Ви с тази жена..
 

Доверете й най-скъпото си - да шофира автомобила Ви. Който не рискува, той не печели. Нека тя види на какви жертви сте готов заради нея. Такъв подвиг би оценила дори най-коравосърдечната особа. Все пак, на това би бил способен само Идеалния мъж!
 

Поканете я на балет или на опера. Това е доста романтично и не се вписва в ежедневието. За дамата това ще е великолепен отдих и за пореден път ще се убеди в образоваността Ви и умението да общувате с жените.
 

Пазарувайте с нея. Е, не всеки може да си позволи да заведе любимата си в бутик, връчвайки на продавача златната си карта. Но може да придружите жената в магазина и да й купите нещо, което си е избрала. За дамите процесът на пазаруване е наситен с еротика. Разделете с партньорката си това удоволствие, особено ако сте се запознали с нея наскоро - колкото по-рано покажете, че сте идеален, толкова по-добре за Вас.
 

Наемете стая в луксозен хотел. Резервирайте си една любовна нощ с шампанско и плодове, така че дълго да помните това преживяване.
 

Бъдете идеалният фокусник. Жените обичат неочакваните приключения не по-малко от мъжете. Във Вашата власт е да превърнете живота на любимата си в низ от приятни изненади. Посещение на театър, вечеря в ресторант, пътуване до Париж (Прага, Венеция, Шанхай). Но интригата и романтиката възникват само когато това се случва неочаквано.
 

Изпращайте тайни знаци на любимата жена. Ако сте на купон и празнувате в различни краища на помещението, от време на време улавяйте погледа й, вдигайте незабележимо ръка и й пращайте въздушна целувка. Или, приближавайки се към нея, й подайте бележка: Ти си най-красивата тук. Ако целта Ви е да се запознаете с тази жена, това определено ще Ви помогне, а ако имате връзка с нея - това ще Ви представи в очите й като наистина идеалния мъж.
 

Друг вариант е да й напишете признание на стъклото. Изпишете на прозореца името й или обещание да я обичате до гроб. Спрете се на необходимата светлина и заведете любимата си уж да се полюбува на красивия пейзаж.
 

Рекламирайте чувствата си. Срещу определена сума рекламните агенции ще окачат плакати по улиците на града. Представете си как приятелката Ви, поглеждайки през прозореца, вместо омръзналия й призив от отсрещния билборд, види обяснение в любов. По-евтин начин е да купите голям балон и, написвайки посланието си, да го окачите на прозореца й. Ако пък владеете изкуството на графитите, може да създадете цяло произведение на изкуството.
 

Кажете й вълшебната дума, по-точно две думички. Вярно, повтарят ги всички - те звучат глупаво, прекалено обвързващо и мелодраматично, но не ги ли произнесете, жената ще се терзае от съмнения. Може да се разорите заради нея, да скачате с парашут, да се гмуркате при акули, да пропуснете важно съвещание, но не ги ли споменете, любимата Ви ще се съмнява. А е толкова просто, само едно: Обичам те!.
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Мъже:
Модните тенденции, към които не трябва да се придържаш - съвети за стилния мъж
За да успеете с жените
Жените искат мъжете да прочетат това
Задължителните неща в мъжкия гардероб
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!