22 интересни факта за мъжете

22 интересни факта за мъжете, някои от които са всеизвестни, други не чак толкова, но и в двата случая важат за силния пол с такава точност, че почти са се превърнали в клишета.
 

Мили дами, прочетете тези интересни факти за мъжете, за да знаете какво да очаквате при всяко ново запознанство с мъж!
 

Драги господа, запознайте се с някои факти за мъжете, за да видите един страничен поглед за самите себе си, а и за да сте подготвени при запознанствата си с жени, че те имат определена предварителна представа за това какво могат да очакват от вас.
 

И така... Ето ги и 22-та факта за мъжете:

22 факта за мъжете1. Мъжете обичат да готвят шашлици на дървени въглища. Всяко нещо, дори приготвянето на храна, става интересно за Мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!

2. Мъжете с обица на ухото са по-подготвени за встъпване в брак! Първо – те вече са изпитвали болка и второ – знаят какво е да купуваш украшения!

3. Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка. Факт е, че на нашата планета мъжете са по-малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!

4. Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които, докато гледат мач по телевизията, смятат, че ако се концентрират достатъчно силно могат да помогнат на любимия си отбор. Ако техният отбор има проблеми, те дават съвети на играчите направо през телевизора, а ако проблемите са по-сериозни (“Падаме с 3:0”) – са на път да вземат телефона и да се свържат директно с треньора (“Смени го този, бе – не виждаш ли, че е дърво!”).

5. Факт е, че мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.

6. Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най-първият, действа пагубно на психиката на Мъжа!

22 любопитни факта за мъжете
7. Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли. Ето защо, много жени крият въпросните машинки под възглавницата – вместо пистолет.


8. Всички мъже ненавиждат израза: “Трябва да си поговорим за нашите отношения!”. Тези 7 думи могат да хвърлят в ужас дори самият генерал Шварцкопф.


9. Мъжете са чувствителни по един много странен начин. Ако те са разпалили камината, а последният дънер не е догорял – те могат да приемат това като много тежка лична обида.

10. Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по-висока от тази на жените. Жени, ако през зимата вкъщи ви е студено – препоръчвам ви да влизате в леглото и мъж! Мъжете са един вид персонални “калорифери”, които леко похъркват.

11. Жените се отнасят към облеклото значително по-сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: “О, Господи! Как се излагам! По-добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!”

12. Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!

13. Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!

22 интересни факта за мъжете
14. Ако сте се запознали с мъж, излизате с него от известно време и мислите, че той е по-подходящ от другите, защото:
а) е станал по-улегнал
б) започнал е нова работа
в) вече посещава психоаналитик  -

пригответе се за неприятна изненада. Работата е там, че теорията за гъсеницата, която се превръща в пеперуда, е в сила само за гъсениците и пеперудите.


22 интересни факта за силния пол

15. Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт.

Когато четири или повече жени се съберат на едно място – те си говорят за мъже!
16. Повечето жени са интровертни:
- Дали наистина съм влюбена?
- Удовлетворена ли съм емоционално и творчески?

Повечето мъже са екстравертни:
- Ще бият ли нашите довечера?
- Оправи ли ми колата?

17. Ако един мъж каже “Ще ти звънна!” и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!

18. Факт е ,че мъжът не обича да губи. Веднъж жена ми ме би на табла. После, когато ме попита: “Ще правим ли секс?”, аз отговорих – “Може, но не един с друг!”

19. Да се освободиш от някой мъж, без да накърниш неговата мъжественост, изобщо не е лесно! Изразите “Обирай си крушите!” и “Не искам да ти виждам очите!” могат да звучат и като покана. Ако наистина искате да се избавите от някой мъж, изберете си някоя от следните фрази: “Обичам те!”, “Искаш ли да се оженим?” или “Искам да имам дете от теб!”. След тези думи, мъжете винаги изчезват яко дим.

Разликата между жените и мъжете20. Мъжете са толкова самоуверени, защото в детството си са се идентифицирали със супер-героите (Супермен, Спайдър мен или друг). По начало жените имат ниска самооценка, защото в детството си са се идентифицирали с куклата Барби.

21. Менопаузата при мъжете е значително по-забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

22. Мъжът забравя всичко, докато Жената нищо не забравя! Ето защо при предаването на футболни срещи – винаги показват повторения!
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Всички:
Коя е най-притегателната част от женското тяло за мъжките ръце
Сексът не е капан за мъжа
Какво очакват мъжете от жените
Часовете на страстта
 

Вижте подобни публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!