Как да бъда перфектната любовница

Уверени ли сте, че сте в състояние да сътворите чудеса в спалнята? Малко са щастливците, които интуитивно знаят как да се държат в леглото, за да се превърнат в единствена и неповторима за мъжа си. Повечето се учат от собствените си грешки или следват съветите на по-опитните съблазнителки.

 

Да стане идеална любовница може всяка жена, ако иска. Тогава трябва да усвоите това изкуство! ПО ЗАКОНА НА СЪБЛАЗЪНТА! Преди всичко постарайте се да се погледнете по особен начин и през погледа на своя партньор.

Получете удоволствие от секса!

Ако смятате, че близостта е тягостна необходимост, едва ли ще направите впечатление. Как да направите нощта незабравима? Това умение се научава! По-малко мислете дали изглеждате достатъчно добре и дали не се държите рисковано. Всички тези мисли ви карат да се отдалечавате от главното. Пробвайте да се отдадете изцяло на процеса и всяко съприкосновение да бъде истинско. Бъдете готова за експеримент! С времето ще почувствате, че дори сложните ласки и смели пози ще ви доскучаят, ако двамата с партньора ги повтаряте непрекъснато. Идеалният секс е когато сте готова да предложите нещо ново, без да се отказвате от идеята, само защото то на пръв поглед изглежда рисковано. Не контролирайте фантазията си!

Повишете квалификацията си!

Изненада!За да давате и получавате удоволствие в леглото, трябва отлично да познавате тънкостите. Ако не сте достатъчно добре запозната с мъжката и женската анатомия, рискувате да извършите някаква грешка. Например ако не знаете къде са ерогенните зони и упорито стимулирате на грешно място. Не пропускайте шанса да получите нова информация. Има много качествени книги за секса, които могат да ви подскажат любопитни идеи и да ви помогнат да разберете по-добре състоянието на телата. И се постарайте да бъдете на гребена на вълната! Съхранете чувството си за хумор! Много жени смятат секса за много сериозно и отговорно действие. А смехът в леглото е задължителен. Той сближава. Уместна шега е в състояние да прогони неловкост, да разведри атмосферата, да ви настрои на обща вълна. А ако отвръщате на неговите ласки със скръбно изражение на лицето, мислите ли, че това ще ви направи по-привлекателна?

Отпуснете се!

Това, че спите в едно легло, още не означава, че имате права над този прекрасен мъж. Той ще ви дари с удоволствие без да му показвате, че е ваша собственост. След бурен секс никога не го карайте да ви се кълне във вечна любов и преданост – това ще провали хубавия момент. Възхищавайте му се! Разбира се, идеалната любовница винаги е във възторг от своя неукротим мачо и отдава дължимото на сексуалните му заслуги. Тя никога няма да зададе въпрос като например „Защо нямаш плочки на корема” и да си припомни пред него за един свой съученик, който имал перфектно тяло и с лекота издържал многочасов сексмаратон.

 

Запомнете:

 

Чувствеността, сексуалността на жената, не се пробужда веднага

 

Нужно е време, практически занимания и разбира се, искрено желание да се подарят на любимия човек незабравими преживявания. Главното е да не се съмнявате в себе си. Слушайте тялото си и се доверете на партньора. Тогава наистина вие ще се превърнете за него в единствената на света!

 

В този ред на мисли, прочети още:

 

Как да завъртите главата на един мъж?

Перфектната жена

Как да подсилим страстта отново?

Как да ядосаш успешно всеки мъж?

Какво не харесват мъжете у жените?

 

Други интересни теми:

 

Табакерите се върнаха на мода

Малко повече за пръстените и тяхното значение

Без какво не може мъжкият гардероб?

Да подберем подходящи чаши

Мехнди - древното искуство на рисуване по тялото

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!