Зависи ли сексуалността от кръвната група

Зависи ли сексуалността от кръвната групаЗависи ли сексуалността от кръвната група е въпрос, който рядко си задаваме. При запознанство с мъж или при запознанство с жена, последното, от което се интересуваме е кръвната група. За сексуалността на човека срещу нас съдим по външността му, по поведението му, по погледа... Но, всъщност, всяка част от нас се отразява и на сексуалността ни.
 

Запознайте се с основните черти на човешката сексуалност, спрямо кръвната група:
 

Група А са най-пасивни в леглото. Дамите от А група са предимно пасивни, имат репутация на желязната лейди, не са готови редовно и старателно да изпълняват съпружеските си задължения. Мъжете от тази група са нерешителни, но сексът за тях е неразделим от дълбоката им емоционалност.
 

Мъжете и жените от кръвна група 0 са най-сексуално активни. Мисълта им за секс се възвръща на всеки 9 секунди. Те имат бурна фантазия и обожават всевъзможни експерименти в леглото. Жените с тази група всеотдайно отдават цялата си активност на единствения си партньор – своя мъж или любовник. Това твърдят най-новите научни открития.
 

Жените от В група не намират в секса нищо интересно. Те се отнасят небрежно към половите си контакти, скучаят в постелите и предпочитат други развлечения пред сексуалните. Същите настроения са характерни и за мъжа – сексът за него е развлечение, не по-голямо от всяко друго хоби.
 

Жените от АВ кръвна група могат да получат удоволствие практически с всеки партньор. Те лесно се приспособяват към мъжете и се отличават с мощно либидо. Мъжът от тази кръвна група сваля жените с ума си и за разлика от 0 група, сексът за него е не инстинкт, а изкуство.
 

Сексуалност и кръвна група
Най-голяма съвместимоств сексуално отношение има, когато кръвните групи на партньорите съвпаднат.

Добре е и когато групите се окажат съседни.


 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Всички:
Често използвани жестове и тяхното значение
Ръцете също могат да говорят
Часовете на страстта
Пръстените и тяхнотото значение
Сексът не е капан за мъжа
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!