Ако мъжът шофира агресивно, значи е добър любовник

Ако мъжът шофира агресивно, значи е добър любовник - дори и да звучи малко фрапиращо на пръв поглед, това твърдение е само част от способите да прозрете малко за същността на мъжа срещу себе си, дори и да сте се запознали с него съвсем наскоро.
 Ако мъжът шофира агресивно, значи е добър любовник

Искате предварително да разберете що за мъж ви вози в автомобила си. Доверете се на закономерностите, установени от специалистите:

Шофирането и мъжката сексуалност- Ако мъжът шофира уверено, то и в секса той ще бъде същият. Запознали сте се с мъж, който е сигурен в себе си що се отнася до секса, но не обича новости и експерименти, защото иска винаги да се справя добре и по тази причина залага само на изпитани способи.

- Ако мъжът шофира леко и непринудено, значи обича секса на светло. За него най-важното нещо е естетическата наслада. И ако искате да го задържите, трябва да експериментирате с външността си, без да се боите от нищо.

- Ако мъжът шофира агресивно, то и в секса той не се съобразява с никого и с нищо. Дори и с вашето мнение и предпочитание. Такива мъже са страстни любовници, дори са склонни към садизъм.

- Ако мъжът обича да шофира нощем, обожава бързата скорост и не търпи пред себе си никого и в секса предпочита да стига до целите си бързо, без да се стеснява как ще се получи. Такива мъже не се разстройват от отказ и бързо намират друг обект на вниманието си.

- Ако мъжът предпочита в автомобила му да има само един талисман, значи той е романтичен и сантиментален. Ако талисманите са няколко, при това всичките подарени от вас, това означава, че иска много да го харесате и да си мислите, че той е най-добрият любовник на света.

 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Жени:
МЪЖЕТЕ И СЕКСА СПОРЕД ЗОДИЯТА
Какво ни говорят жестовете
По подаръка ще го познаете - бижу, бельо, цветя, плюшена играчка, парфюм, дреха...
Поръчаната напитка, издава характера
Да изберем подарък, според зодията
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!