МЪЖЕТЕ И СЕКСА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Мъжете и секса според зодиитеМъжът Овен

е много взискателен в леглото и не робува на консерватизма в секса. Може да бъде любвеобилен и много изобретателен. Той е истински “мачо” и не търпи да го поднасят в сексуалните му изяви.
Леко потупване по челото кара Овните да потръпват от удоволствие.
Запознанството с мъж, представител на зодия Овен може да донесе на всяка жена истинско удоволствие в сексуалните преживявания.


Мъжът Телец

е напорист любовник, но може да бъде безкрайно търпелив и грижовен. Много представители на тази зодия започват отрано половия си живот и затова притежават богат опит. Често обаче са ограничени и тесногръди.
Целувки по шията и дори леко ухапване ще накарат краката на Телеца да омекнат от щастие.
Мъжете и секса според зодиитеЗапознанството с мъж Телец може да ви накара да преживеете непознати досега сексуални авантюри.


Мъжът Близнак

е най-големия кавалер сред себеподобните си от всички зодии и може да уговори почти всяка жена да легне с него. Има репутацията на непоправим сваляч, защото обича тръпката от покоряването на недостижими жени. Чувствата му обаче могат да бъдат повърхностни, защото Близнакът понякога избягва да проявава постоянство. Обича да прави секс на светло и да се забавлява. За да остане верен на една жена за дълго време, тя трябва да го привлича интелектуално.
Прокарайте пръстите си по ръката на Близнака и кожата му ще настръхне. За още по-голям ефект го целунете по ухото и по врата. Гарантираме ви, че така ще подлудите всекиго от тази зодия.
Да се запознаете с мъж от зодия Близнаци ще бъде една неповторима авантюра, но ако искате нещо по-сериозно, ще трябва да го впечатлите наистина.


Мъжът Рак

е тайнствен и в същото време грижовен. В началото обаче може да се окаже пълна противоположност на зодиакалната си характеристика. Търси дълготрайна връзка и е склонен да се ожени рано. Не щади усилията си в секса и владее триковете, които ще ви доставят истинско удоволствие в леглото. Обича приятелката или съпругата му да носи еротично бельо с дантели и си пада по палавите любовни нощи.
Дългите и страстни целувки карат Раците да изгарят от желание и страст.
Запознанството с мъжа Рак ще ви хвърли в поредица от луди забавления и горещи нощи.


Мъжът Лъв

се нуждае от жените повече, отколкото от храната, водата и въздуха. Иска партньорката му да бъде винаги послушна. В леглото се държи така, сякаш се състезава в някакви олимпийски игри по секс. За да го накарате да разгърне всичките си способности, не се колебайте да използвате ласки и хвалби.
За да накарате Лъва да мърка от удоволствие, погалете го по линията на гръбначния стълб.
При запознанство с мъж от зодия Лъв, трябва да имате търпението да погъделичкате егото му, но когато успеете, той ще замърка пред вас като коте и ще е готов да ви се раздаде докрай.


Мъжът Дева

е пресметлив е и е най-вълнуващият любовник от всички зодии. Избира си партньорка много внимателно и предпазливо. Независимо от това може да предпочете порнофилм пред насладата от истинския секс.
Ключът към неговата страст е коремът. Просто го погалете, а не го хранете.
Запознанството с мъж от зодия Дева не е лесен процес, заради неговата вродена взискателност, но ако успеете да му влезете под кожата, ви очакват наистина страстни изживявания.


Мъжете и секса според зодиитеМъжът Везни

знае как да прелъсти жената с ласки. Отворен е за всякакви нестандартни похвати и непременно държи да задоволи партньорката си. Сексът за него е пълноценно изживяване и може да продължи до сутринта, защото Везните са изключително издръжливи. Не го припирайте - той иска да се наслади на всеки миг от удоволствието. Но и не чакайте от него да ви бъде верен.
Долната част на гърба е особено чувствителна при представителите на тази зодия.
Запознанството с мъжа Везни е най-екстравагантно, сравнено със запознанствата с мъже от други зодии. Везните притежават вродена артистичност и когато съумеят да я приложат в леглото, тя се преврща в поредица от нестандартни удоволствия.


Мъжът Скорпион

е най-сексапилният представител на зодиака. Набляга на количеството, а не на качеството. Може да прелъсти няколко жени за една вечер. Много внимавайте с него - този човек е взривоопасен.
Където и да го докоснете ще му доставите удоволствие!
Да се запознаеш с мъж, представител на зодия Скорпион винаги е изживяване, изпълнено с напрежение и мистерия, но и с първична страст и сексуално привличане, което гарантира една незабравима авантюра.


Мъжът Стрелец

е чаровен, жив и остроумен. Много бързо ще ви зарази със своята жизненост. Не трябва обаче да се залъгвате - погледът му похотливо опипва всяка жена наоколо. Да не говорим, че би искал да ги има всичките! Обича да прави любов и иска да сподели удоволствието с колкото се може повече представителки на нежния пол. Разпалете животинските му страсти, като му се появите по копринени чорапи с жартиери.
Мъжете и секса според зодиитеЛеки целувки по краката и бедрата ще накарат Стрелеца да омекне като желе.
Запознанството с мъж от зодия Стрелец е гаранция за взривоопасни страсти в леглото.


Мъжът Козирог

е бърз и пъргав и не приема “не” за отговор. Вярва в “секса и любовта”, а не в “любовта и секса”. Гордее се със своята енергия.
Пръстите на краката и пъпът са еротичните “ахилесови пети” на представителите на тази зодия.
Запознанството с мъжа Козирог е истинско приключение, особено за жените, които, също като него, ценят палавите приключения.


Мъжът Водолей

е одухотворен любовник, който получава истинско удоволствие в леглото, само ако се отдаде с цялото си съзнание на секса и любовта. Жената, която си има работа с представител на тази зодия, трябва да има живо въображение и неизчерпаема енергия.
Водолеите изпадат в екстаз, ако леко ги масажират по глезените.
Когато се запознавате с мъж Водолей, трябва да сте истински отдадени на преживяването си с него, за да разпалите колкото се може повече неговите сексуални фантазии.


Мъжът Риби

е свикнал да има тайни любовни авантюри и да изневерява. Той не е идеалният съпруг, особено ако сте ревнива. Обича да доставя сексуално удоволствие на партньорката си и иска самият той също да бъде задоволяван от нея. Пада си по секс игрите, цени фантазията и романтичното бельо.
Всяка точка по петите и стъпалата на Рибите е много чувствителна и допирът до нея ги изпълва с желание за секс.
При запознанствата си с мъже от зодия Риби, трябва да знаете, че можете да ги имате напълно само за авантюрата, на която сте се отдали, но за сметка на товатя ще е незабравима.

 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Жени:
Как да познаете какъв любовник е той
Да изберем подарък, според зодията
Как да впечатлите един мъж
Нещата, които влудяват мъжете
Как да завъртите главата на мъжа
 

Вижте подобни публикации в Авантюра БГ:
Секс запознанства
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Запознанства и авантюри
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!