Петте грешки на досадния ухажор

Когато един мъж набележи новото си потенциално завоевание, той е способен на всичко - да преплува десет морета, да изкатери десет планини и, за жалост, понякога, да бъде краен идиот, който никога няма да постигне това, което си е наумил, защото в опитите си да бъде активен сваляч, всъщност е изключително досаден. Просто повечето жени никога не биха му го казали директно, за да не наранят егото му. Затова, нека ви разкажа аз.

Писна ми от идиоти!1. Още преди Тя да е дала съгласието си за каквото и да било, дори за среща за следобедно кафе, камоли вечеря, Той счупва телефоните от звънене, засипва скайпа и електронната й поща с глупости, преследва я, ако я види на улицата тича след нея, крещейки името й на улицата и въобще, държи се като побъркан преследвач. А дали наистина е такъв? Кърт Вонегът е казал: "Ти си това, на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш."

 

 2. На първата среща, Той се държи така, сякаш напълно е лишен от природни екстри като гръбначен стълб и собствен мозък. С други думи, държи се като мекотело. "Ооооо, харесваш това нещо, което аз никога не съм чувал? Ами и аз го харесвам много, то ми е най-любимото. А, казваш, че нещо друго ти е по-любимо? Ами значи и на мен то ми е по-любимо от онова другото, което току що казах, че ми е най-любимо." Покажете малко личност и малко гръбнак, за бога!

 

3. На първата среща, той поправя, коригира и оспорва всяко едно изречение, което Тя каже. Тъкмо обратната крайност на онзи тип от точка 2. По дяволите, жените търсят спокойствие, стабилност, уют и героичност, изразяваща се предимно в язденето на бял кон. Всеки мъж е чувал това и то до известна степен си е абсолютно верен факт от живота. Къде в този списък виждаш "Побъркан интелектуален нацист, който цензурира всичко, което казвам и мисля"? Ей, момче, ако искаш направо й кажи да си смени името - така и така си почнал с корекциите. Но после да не се учудиш този шамар за какво беше.

 

Коя жена няма да ме `земе?4. Той стои, гледа я, усмихва й се, и... това е всичко, което прави. Не говори нищо. Само кима в знак на съгласие и гледа влюбено. Приятел, нека ти кажа нещо. Не я гледай Нея, че ти се усмихва и привидно няма нищо против това как мълчаливо се държиш. В момента е изплашена от теб и в момента, в който изчезне от полезрението ти, ще се затича към най-близкото такси. Няма значение колко дар слово имаш - длъжен си да се постараеш ако не изтънчено чувство за хумор, да демонстрираш поне елементарна обща култура!

 

5. След почти сигурния провал, който Той претърпява като ухажор вследствие на една или повече от гореизброените точки, и Тя вече втора седмица не отговаря на обажданията му и го избягва със старанието на дявол, бягащ от тамян, Той не схваща намека и продължава да я безспокои. Това продължава с месеци. Запомнете - така не се прави! Ако дамата по една или друга причина не ви харесва и ви отбягва, просто приемете, че битката е свършила, победителите и загубилите са ясни и телата отдавна са погребани. И вие определено сте измежду тях.

 

Запомнете - мъжът ТРЯБВА за е кавалер. Мъжът ТРЯБВА да демонстрира класа. Иначе просто не е никакъв мъж. Като мъж ви го казвам.


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!