Ако искате или не искате да ядосате един мъж

 

Всяка жена прави и казва неща, които мъжете просто не разбират. Не искат да разберат или не им харесват.

 

Може ли ясно изразената мъжка позиция да промени поведението на жената? По – скоро НЕ ... Тя е убедена, че направеното и казано от нея може да ги сближи още повече. В този ред на мисли ще спомена и жените, които в желанието си да отблъснат някой мъж, целенасочено постъпват по начините, изброени по – долу. Дали ще се придържате към тези модели на поведение или ще се постараете да промените нещо в себе си е изцяло ваш избор. Прочетете и решете.

 

Истината е, че на мъжете не им допадат следните неща:

 

Мъжете ненавиждат непрестанно да ги следите и дебнете

 

Да ги питате къде са, с кого, ама защо…, а до кога, ама точно до кога? Когато се опитат да поемат глътка свеж въздух и да излезнат само в „мъжка” компания, да се намусим и да започнем да правим сцени (придружени от подсмърчане и насълзени очи)! Друго омразно за тях нещо е споделянето на интимни подробности от сексуалния ви живот с приятели познати, та дори и с мама (Ние с мама всичко си казваме!). Защо го правим и дали изпитваме удоволствие от техните несгоди ще си остане загадка за поколенията напред!

 

Ако искате да вбесите представител на мъжкия пол, започнете да се ровите в телефона му (уж неумишлено)

 

Или пък си създайте навика дори да отговаряте вместо него, когато е в банята или в другата стая. Той ще побеснее, когато навлезете в личното му пространство толкова грубо! Вижте до къде ще му стигнат нервите, когато започнете да му пишете по 50 съобщения, в които не се казва нищо смислено и само му напомняте, че съществувате. А, и най-важното, ако не ви отговори до 3 минути, му се обадете и през сълзи и хлипане го питайте дали ви изневерява!?

 

Ужасно изнервящо е, когато дори и след множеството напомняния и молби от страна на по-силната ти половинка, ти да продължаваш да слагаш килограми от „любимия” ти гланц за устни, който е толкова лепкав, че издържа с часове на устните ти, респективно и на неговите… Вариант пореден – става скандал, проблемът отново не е ясен и на двамата (особено на него). В развитието на този момент минава цялата вечер (за която той е имал съвсем други планове), след като ти се присещаш за още и още скандалчета, които са се състояли преди месеци и оттогава сте ги обсъждали поне десетина пъти, но ти се чувстваш длъжна да не му позволяваш да си помисли, че този път ще ги подминеш! Ако искаш наистина да си поиграете на „нервички”, му се обади 10 минути след като ти е казал, че отива да рита или да ходи на фитнес с приятелите си, и започни лигав и муден разговор (поне 15 мин), в който целта всъщност е да ти каже пред всички мъжкари около него, че си много сладинка и много си те обича, както и, че „те цунка и гунка”! Това са само част от нещата, които наистина биха изкарали от равновесие всеки мъж.

 

Оставам във ваши ръце решението да ги използвате целенасочено, за да отблъснете някой досадник или да се въздържате от подобни действия, за да задържите мъжа до себе си.


 

В този ред на мисли, прочети още:

 

Как да завъртите главата на един мъж

Нещата, които влудяват мъжете

Как да впечатлите един мъж?

Най-лесните начини да ядосаш всеки мъж

10 начина, по които една жена може да разруши връзката си

 

Още интерестни теми:

 

Да изберем подходящите чаши

Какво не трябва да си татуираш, за да не се окаже, че после ще съжаляваш?

Пръстените и тяхното значение

Виното - деликатност и чар

Наистина ли обувките са ТОЛКОВА важни за жените?

 

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!