Шест типа жени, които вие със сигурност познавате

Колко жени познавате? С колко от тях сте имали връзка? С колко от тях сте искали да бъдете повече от познати или приятели? Колко са тези, които ви плашат? Знаете ли с кои точно не желаете да се виждате всеки ден, да отидете на заведение или да поканите у дома? На тези и редица други въпроси са дадени отговори, които позволяват класифицирането на жените в следните групи:

 

Силна и властна

Ключовете ползва само за да изглежда естествена, иначе всяка ключалка може да отвори с аромата си. Независимо дали е ключалка за апартамент, древна мистерия, трезор, сърце, душа или начин на живот, корпоративна, военна или държавна тайна. Задължително изглежда добре. Радва погледи, но поразява далеч по-дълбоко отколкото е възможно само чрез сетивното. Може да бъде господарка на света, ако използва очарованието си в сто процентовата му сила, но отдавна си е забранила да го прави. Твърде евтин десерт би й се сторил света, ако го придобие по този начин, а тя не обича евтини неща и лесни победи. Иска да спечели в играта, но по правилата на другите и е развила в себе си способностите, които се ценят. Много воля и усилия са й трябвали и често обича да казва: „по-скоро съм мъж в женско тяло”. В тази "шега" има нещо много тъжно. Красивата жена е само накит върху волята, която притежава и която надвишава и волята на много мъже. Понякога сваля този накит и го дава като награда на мъж, в който е видяла нещо като своя сродна душа. Тогава тя сама е този свой накит, своята крехкост. И ако бъде наранена, то е само в този миг на слабост, когато сама си е заповядала да е по-слаба.

 

Слънчева

Понякога си мисли сама, че е глупава и се опасява, че не е толкова глупава. Понякога й нагарча гласа и знае много добре защо е, а не иска да знае. Тя просто иска да обича и обича. Тя просто иска да е обичана и е обичана. Иска да е лекомислена, но не успява. Изглежда така, както иска да се чувства. Тя може да бъде добрата приятелка, а и съпругата която напук на слуховете, не изневерява. И без друго цял квартал са й ухажори, а в училище всички й бяха навити. Може да разбие без усилия семейство или живот. Всеки я иска. И тъй като не може да се отдаде на всички, предпочита да не пренебрегва никого. Държи се винаги на средна дистанция, нито толкова далеч, че да престане да буди изкушение, нито толкова близко, че това изкушение да разбие сърце. Често е блондинка. Тя е жената-усмивка. Тя създава радост, но само тя знае, че умее и да плаче. 

 

Стабилна

Тя говори брутално, почти улично. Има речник на гамен и пуши много. Реши ли да захапе, страшно става. Реши ли да бъде приятел: по-голям от нея трудно ще намериш. Създала си е сценичен костюм за живота. Сама обича да се нарича кучка, но в какъвто и смисъл да се употребява думата, не е такава. Старателно поддържа образа си. Колко бързо допуска хората до себе си - това зависи от самите тях. Зад умелото артистично, "грубиянско" поведение се крие нежна душа. Зад жаргона, обикновено голяма ерудиция и интелект на който си заслужава да се завиди. И, ако в нещо е кучка, то е в това, че знае как да се сдави с вълчият живот, да го сгризе за врата и да го прогони от дома, който обитава, далеч в гората на безумното. Чаровница,  която обикновено има само един в живота, защото вярност е второто й име, но има приятели, на които e повече от любовница - дава мъжко приятелство в женски образ. Винаги е точна, не проявява онази типична некоректност, която жените проявяват спрямо приятелките си. Изобщо, тя е пич.

 

Поетеса

В тези жени може да се забележат черти, типични за представителките на горните три категории. Тя може да бъде още триста неща; всичко да обвие в котешко мъркане и кадифени съновидения. Може да бъде и фатална, но предпочита да превърне деструктивната си енергия в нещо креативно. Занимава се с изкуство. И повече няма да описвам. Разкошна е. Който и да си, със сигурност си й се възхищавал - отблизо или отдалече.

 

  

Глезана

Отива й. Тя винаги ще си остане момиче. Прилича на втората, но наистина си е малко глупавичка, за сметка на това е много по-шарена от нея. Знае как да накара всеки мъж да се чувства мъж. Просто трябва да я накара да мърка, останалото е без значение. Той трябва да е силен, защото тя не се пази и няма кой друг да я опази. Веднъж една такава приятелка на мой приятел, излезе за кратко да купи билети за дерби, с пари точно за двамата, а след няколко часа му се обади от оперна зала в…познайте коя европейска страна. Шокиран беше, но така и не успя да й се разсърди, отрезнява четиридесет дни и четиридесет нощи и все повтаряше: „Не, не мога да й се разсърдя. А трябва!” В действителност е трудно да й се разсърдиш.                                                                                                                                                 

Кума Лиса

Знаеш я от приказките.

Тя наистина може да прави чудеса. Превръща водата във вино или себе си в лисица, в демон или цвете. Сред нас е и никой не знае, че тя е лисица. С нищо не показва, че е такава.

Съвсем обикновена жена е. Може да направи в живота си стотици чудеса, но за един мъж ще направи едно–единствено чудо. Ще избере най-добрия момент, където ще направи за него такъв жест, който ще го подтикне да направи всички останали вълшебства сам.

Наричат я още вдъхновителката. 

 

 

 

В този ред на мисли, прочети още:

 

Вечната флиртаджийка

Перфектната жена - как изглежда тя?

Защо да предпочетем жена над 30?

Кои са жените, от които трябва да избягаш при първа възможност?

Значението на обувките за една жена - обяснено за мъже

 

Други любопитни неща:

 

Кога една жена има спешна нужда от секс - ВЕДНАГА!

Как трябва да се държиш, когато ТЯ те покани на кафе?

Какви признаци дава половинката, която изневерява?

Начините да впечатлите един мъж

Мъжете и секса според зодията

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!