Няколко идеи за подаръци

Когато избираме подарък за любимата си не е задължително да се придържаме към клишираните, парфюм, бижу, цвете в саксия, ютия или кафемашина. Ще ви направя няколко предложения, с които да очаровате половинката си.

 

Аксесоари с източно обаяние

Азиатските неща са много актуални в момента, особено когато те са умело вплетени в традиционния начин на декориране на дома. Помислете дали да не и подарите елегантна китайска малка масичка за сервиране или богато оцветено индийско сари, което може да бъде използвано дори като допълнителна покривка за украса на една официална маса.

 

Кашмирен или кадифен шал

Това е луксозен подарък, в който не може да не се влюби. Един супер мек шал може да добави цветен щрих, застлан върху облегалката на стола или канапето и може да стопли любимия човек, докато той си почива през студената зимна вечер.

 

Гарафа за вино

Хората, които се занимават с декориране, обичат също и да се забавляват. Оригинална гарафа за вино, с четири различни вида вино и чаши,са нещата, които в комбинация правят един разкошен подарък.Можете да откриете гарафи с различни големини и дизайн, направени от материали за всеки вкус – метал, дърво.

 

Скъпи чаршафи

Подарете на жената до себе си добър сън, заедно с комплект скъпи чаршафи. Тя може и да не скочи веднага в тях, но със сигурност ще оцени жеста. Направете подаръка още по-специален, като поръчате чаршафите с монограм.

 

Кутии и стелажи за CD/DVD или книги

Тя обожава музиката и филмите, но все не успява да ги подреди в дома си. Онези неугледни пластмасови кутии и стелажи, които ви напомнят за студентското общежитие, трябва да се забранят. Много по-оригинални и красиви са тези, облепени с кожа и велур, с отделни калъфи за всяка отделна музикална колекция.

 

Красиви покривка и салфетки за маса

Помогнете и да подреди впечатляваща маса с луксозната покривка и текстилни салфетки, които сте и подарили. Те са добре дошли за всеки един дом, независимо дали са в най-модерния за момента дизайн или пък възраждат традицията при сервирането. За да откриете нещо наистина уникално, дръжте си очите отворени на четири, когато пътувате.

 

Съд за охлаждане на вино с монограм

Експертът на вина във вашия живот ще бъде очарован от идеята да има съд за охлаждане на любимото си вино, украсен с инициалите му. Той ще изглежда много шик и в същото време е идеален начин да се запази свежия вкус на бялото вино. Естествено, подаръкът следва да бъде поднесен с бутилка или две качествено вино.

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!