Въпросите, които изнервят жените

За да съхраните добрите отношения се въздържайте от следните изказвания.

Какво има за вечеря?

Този въпрос е приемлив само при едно положение – когато тя е в процес на приготвяне на вечерята, а не когато се прибира от работа.

С колко мъже си спала?

Какво му е неправилното при задаване на този въпрос? Първо – не е ваша работа, и второ – може да не се почувствате щастлив, след като чуете отговора. Така или иначе, тя няма да ви каже истинската бройка .

Ще облечеш това?!

Жените подбират много внимателно всяка дреха, която носят. Затова, задавайки този въпрос, се пригответе за един от онези задушевни разговори, в които вие трябва да обяснявате, че тя е красива, независимо в какво е облечена! Накрая може и да не излезете. Всичко зависи от вас и уменията ви по психология.

Някога не ти ли се е искало да започнеш “начисто”?

Веднага би го приела като „Искам да се разделим!”, макар и да искате да кажете нещо съвсем различно. Това е неправилно изразяване, което ще я натъжи. Може да имате предвид хоби, ваканция, ново местожителство и т.н., но тя моментално ще го възприеме като раздяла. Затова, за да избегнете сълзите и въпросите, просто се доуточнявайте.

Искаш ли тройка?

Ако приятелката ви е нимфоманка или порно звезда, въпросът е актуален. Ако не – опасен… и то много! В повечето случаи реакцията е негативна, защото жените по природа ревнуват и едва ли ще искат да ви делят с друга жена в леглото си. Оттам следват обичайните и изключително отегчаващи ви въпроси – “Не те ли задоволявам?”, „Не съм ли ти достатъчна?”, „Омръзнах ли ти вече?” и така до безкрай. Просто се опитайте да я опознаете малко по-добре, преди да питате толкова лично, а според някои дори цинично нещо.

Защо не дойдеш с мен във фитнес залата?

Освен ако не са размер нула или тройно разширени чудовища, жените харесват телата си. Това е бомба с часовников механизъм - гледаш как отброява секундите, докато в един момент не избухнете и двамата. За мъжете честите посещения на фитнес - залата са нещо естествено, но за Нея са свързани с вечните „проблеми с килограмите”.

Свърши ли?

Само не ме питай дали съм свършила!Очевидно е, когато мъжът “свърши”. При жената обаче – не е! Много дами симулират оргазъм, затова и Тя ще го приеме като съмнение в нейната честност и естествено - ще ви се обиди. Поставете въпроса от тази гледна точка: “Искам да изпиташ удоволствие така, както аз, затова те питам дали си изпитала оргазъм, за да знам дали греша някъде?”. Това е важна част от една връзка, затова дръжте линиите на комуникация отворени. Безплатно е. Просто опитайте да бъдете тактични и не толкова директни.

Да не ти е дошъл месечният цикъл?

Съвсем нормално е дамата на сърцето ви да изпада в кризисни състояния от време на време. Не винаги обаче причината е месечният й цикъл. За да спестите главоболия и на себе си, и на нея, започнете от мааалко по-далеч – „Изглеждаш ми нервна, всичко наред ли e?”.

Защо трябва да си такава кучка?

Невероятно е какво може да роди човешката глава по време на спор. Внимавайте какво казвате. Емоциите могат да надделеят, а това не е полезно за отношенията ви. Помнете, че и двамата сте отговорни за действията и приказките си. Подбирайте думите си внимателно и се опитайте да прекратите спора, още преди да е започнал.

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!