Мъжете не са застраховани от гафове в леглото

 

Всички проблеми, свързани със секса са разрешими, стига да има диалог. Следващите думи са добронамерено подбрани и отправени както към мъжете, така и към жените.Нали удоволствието е за двама!

 

Представителите на силния пол са раними същества. Особено що се отнася до секса.

Много от тях допускат гафове в леглото, които пречат секса да стане незабравимо преживяване за партньорката им. Всяка жена е срещала мъж от типа „безнадежден”, когато се е стигало до по-близки отношения. Оказва се, че кавалерите от този тип трябва да бъдат “превъзпитани” и научени на правилен подход към секса.

 

Старата поговорка гласи: „По дрехите посрещат, по ума изпращат”.

Често именно външният вид на мъжа става препъни камък. И ако с горната част от дрехите, жените горе-долу могат да се примирят, с бельото всичко стои по друг начин. Меко казано, много жени не са на себе си, когато видят възлюбения си облечен с доста странно бельо: слипове на цветенца, юношески плувки или (което е още по-лошо) умопомрачителни мъжки прашки.

Не по-малко удивление предизвикват и някои други детайли от мъжкия гардероб: потникът - „алкохолик” или старата любима тениска (цветът й трудно може да се определи), която се носи под ризата, пуловера и т.н.

Съвсем отделно внимание заслужават чорапите - толкова незабележима част от мъжкия гардероб, която представителите на силния пол не смятат за необходимо да свалят преди лягане в леглото. Виждали ли сте нещо по-смешно от гол мъж по чорапи?!

Жената в тези случаи трябва да се държи внимателно, за да не обиди партньора си. Съвсем неуместно е тя да се превива от смях или да го прониже с леден поглед, виждайки го само по бельо. Тя може да му подари ново – по неин вкус и преценка. Ако мъжът откаже да го носи, тя може да изиграе ролята на обидена девойка „Защо не носиш моя подарък? Не ти ли харесва?”. Ако мъжът проявата настоятелност (т.е. отказва да си сваля чорапите или да носи прилично бельо), поставете му ултиматум. Или без чорапи и боксерки (между другото повечето жени намират последните за приемлив вариант на мъжко бельо), или няма да има секс. Никой мъж няма да се откаже от секса в полза на чорапите и боксерките!

 

Жените обичат милите и ласкави думи.

Никой не се отказва от приятните думи, но всичко трябва да съответства на мястото и времето. А мъжете много-много не обичат комплиментите. Някои от тях просто не могат да осъзнаят, че по време на интимната близост невербалните средства за общуване (целувки, израз на очите и т.н.) могат да бъдат много по-красноречиви, отколкото виковете :”Ти ме побъркваш!” „Губя ума си по тялото ти!”.

 

Всички проблеми, свързани със секса, трябва да се разрешават по пътя на доверителния разговор.

Просто кажете на партньора си, че вие всичко разбирате и без думи, достатъчен ви е само един ласкав поглед. Понякога мъжете, които не са твърде опитни в „тази работа”, смятат, че словесната тирада възбужда тяхната партньорка. Празното многословие и непонятното мълчание са двете крайности на мъжкото поведения по време на секс. Трудно може да се понесе и мъжът, който отговаря на вашите ласки просто с мълчание. Той като, че ли ви казва: „Досети се, скъпа, харесва ли ми това, което правиш или не?”. В този случай отново трябва да проведете откровен разговор и да разберете какво иска той, какво му харесва и т.н. Помолете го да не сдържа емоциите си, а просто да се наслаждава на интимните мигове.

 

Мъжът не винаги радва партньорката си и със своята чистоплътност.

Особено приятно е той да мирише на чисто или в най-лошия случай - да не мирише на нищо. Но голямо удивление предизвикват и хигиеничните процедури, които мъжът извършва в банята след интимната близост. Докато той се „плиска” с вода, жената се опитва да измисли стотици причини за обясняване на тези водни процедури ( „Измива си греховете по този начин!” или „Гнуси се от мен!”). Какво може да направите в този случай? Можете да го изпреварите в банята. Нека той да лежи в леглото с усещането че някой иска да отмие тялото си от допира с него. Има и по-мек вариант (ако разбира се успеете): предложете му да не бърза и заедно да си вземете душ, което е много по-приятно.

Бързото взимане на душ е само една от формите на мъжкия егоизъм. Другите варианти са гледане на телевизия, компютърни игри и т.н.

 

Ако мъжът до вас се държи по този начин, помислете си искате ли да споделяте с него леглото си.

Често след секс мъжете задават въпроса: „Как беше? Хареса ли ти?”. Те правят това не от загриженост към вас, а защото се нуждаят от повишаване на собствената си самооценка и самоутвърждаване. В такава ситуация жената понякога не знае какво да каже. Особено ако е било „не много добре”. Изходът отново е същият: да го изпреварите. Нежната целувка може да каже много. А на най-недосетливия мъж можете да прошепнете думите, които той иска да чуе именно в тази минута.

 


 

В същия ред на мисли, прочети още:

 

Най-често срещаните грешки на мъжете в леглото (според жените)

От какво се страхува един мъж в леглото?

Дали наистина мъжете харесват това, което жените си мислят?

Какво очакват мъжете от жените?

Как да завъртиш главата на един мъж

 

Други интересни неща:

 

Еротични трикове... с кубче лед!

Някои женски тайни

Как един мъж да има успех сред жените?

Репликите по време на секс - кои стават и кои дразнят?

Как да поддържаш страстта разпалена

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!