Мъжките мускули, които карат жените да полудяват

Последните проучвания показват че 44 % от жените чувстват, че наднорменото тегло на партньорите им определено влияе на тяхната връзка. Така че мъже, време е да стопите паласките и да започнете извайването на мускулите, посочени по-долу, за да впечтатлите вашата партньорка.

Ето 8-те мъжки мускили, които карат жените да полудяват и да Ви бъдат верни както в живота, така и в леглото :

 

 

6-те плочки на корема

Можете да имате бицепси като топки за боулинг, но ако имате дори наченки на паласки, всяка проницателна жена ще помисли два пъти преди да ви избере за гадже. Нейният страх: малките паласки на корема сега, означават отпуснат мазен корем след 10 години.

 

Мощни предмишници

Жените виждат силните предмишници и мислят, че мъжът може да направи всичко; да нокаутира крадеца, да построи къща, и да извършва умели докосвания достатъчно дълго, че да ги остави изключително задоволени. Така че мъже, навийте ръкавите и оставете жените да се наслаждават.

 

Хубаво дупе

Жените заглеждат мъжкия задник, защото той е ключ за разгадаване на мъжката годност като физически екземпляр. Ако мъжът е във великолепна форма, задните му части са високо. В противен случай той е назад и паднал като торба със стари картофи. Стари, космати картофи.

 

Широк гръб

Женското привличане към гърбовете с V-форма е като магнит. Жените се чувстват по-сигурни, когато се движат до мъж с широк гръб.

 

Изваяни рамене

Раменните мускули са наистина мускулите на любовта и войната. Те също така правят цялостния изглед, когато са комбинирани с широк гръб. Силните рамене подкосяват краката на жените.

 

Твърди като камък прасци

Жените искат цялостно чувство за мощ и фитнес. Ако един мъж изглежда. сякаш може да повдигне нещо, но не може да бяга, той изглежда несъразмерен -  като обърната круша, опашката на която са неговите крака.

 

Големи гърди

Жените ценят твоите гърди така както ти техните. Докосването, целуването и близането на мъжките гърди завърта главите на повечето жени.

 

Големи бицепси

Всяка една на 5 жени признава, че красивите мъжки бицепси я карат абсолютно да се разтапя.

 

 

 

 

 

 

В този ред на мисли, виж още:

 

Какво трябва да присъства задължително в гардероба на един мъж?

Основните причини, поради които жените обичат мъжете

Сигурните начини да ядосаш един мъж

Въпросите, от които всяка жена се изнервя

Мъжка мода - списък на най-добрите модели часовници


Други интересни теми:

 

Кога женското "не" наистина значи "не"?

Законите на Мърфи за любовта, секса и отношенията

Езикът на жестовете

Обувките - колко са важни наистина те за жените?

Малко повече за виното

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!