Женски фантазии

Колкото са жените, толкова са и женските фантазии. Секси, брутални, дръзки, похотливи, желани и страстни. У дома, на път за работа, в офиса, в магазина, в заведението, сутрин, на обяд, вечер, след полунощ, жените фантазират за нежност, ласки, авантюра и секс не по-малко от мъжете.

Предлагаме ви само част от най – популярните сценарии, които пишат женските глави.

 

1. Мъж в униформа - това много ни радва. Например пожарникарите - млади, смели и здрави. Защо не дойдете у нас да загасите пожара в мен или по-точно, да спасите малкото котенце... (Онова, което се е покачило на дървото пред нас, вие да не си помислихте нещо друго...).


2. Секс с чернокож - тривиално, но все още актуално. В доста женски фантазии има намесен голям и черен негър. Защо ли? Ами защото, каквото и да говорят, все пак размерът има значение.


3. Секс с лошо момче - някои може и да го отричат, но повечето си падат по тях. Не ги искаме за бащи на децата ни, а просто да си "поиграем" малко с тях. Висока скорост, оръжие, ченгета - дано задната седалка е достатъчно голяма и удобна.


4. Секс със спортист - тези красиви здрави тела със стичаща се пот по тях... Нямаме нищо против да се докопаме до тях в съблекалнята! Дейвид Бекъм или Митко Бербатов? Ами... Защо не и двамата?


5. Секс на нестандартно място. Жените мечтаем не само за мъжа, но и за мястото. Искаме доста неща да опитаме - от типичния секс в кола, асансьор или на публично място до секс в самолет, онлайн секс или тройка с двама мъже (в този случай мястото не е толкова важно)...


6. Секс с жена (току-що ти стана още по-интересно, нали?) Доста жени обичат да експериментират. И защо си мислите, че лесбосцените по порно филмите възбуждат само вас? Все пак една жена знае най-добре къде и как да пипне...

7. Секс с политик - няма нищо по-възбуждащо от мъж с костюм и с много власт. Питайте Моника Люински. Ако за малко ръцете му, които подписват бъдещето на цяла държава или град, са само наши, никак няма да се разсърдим...


8. След като споменахме спортистите, време е да обърнем внимание и на шоубизнеса. Няма да откажем да попеем на микрофона на Роби Уилямс или да проверим добро „татенце" ли е Брад Пит. Защо си мислите, че тийнейджърските стаи са облепени с техни плакати?

 9. Част от сценарий на порнофилм: самотна полугола красавица, гледаща жадно ТВ-техника / водопроводчика / разносвача на пици. Понякога си мислим какво ще е, ако превърнем филмите в реалност... След като техника оправи компютъра, можем да му се отблагодарим с кафе и секс. Сега се сещам, че ми трябва водопроводчик...

10. Секс с непознат / секс за една нощ - седиш си на бара край плажа, пиеш поредния Cosmopolitan и гледаш жадно към готиния пич на съседната маса. Не те интересува нито името му, нито откъде е. Искаш го само за няколко часа тук и сега.

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!