Задължителните неща в мъжкия гардероб

Стилът на един мъж си личи в детайлите. Независимо от капризите на модата, стилният мъж винаги успява да изпъкне и да печели почитатели. Предлагаме ви списък на десетте задължителни вещи за стилния мъж. Вие преценете, до колко те присъстват в гардероба ви.

Класическият костюм - нищо по-стилно от него!1. Поне два костюма с класическа кройка и цвят. Дори да ви се наложи да сложите костюм само два пъти в годината, присъствието му в гардероба ви е задължително. Изберете класическа кройка и цветове (сиво, черно или тъмно синьо). Костюмът трябва да ви стои идеално, затова ако сте с нестандартни размери, е по- добре да ви бъде ушит по поръчка.

2. Бяла риза. Бялата риза никога не излиза от мода. Винаги изглежда идеално и се съчетава еднакво добре, както с костюм, така и с дънки.

3. Набор от качествени вратовръзки. Вратовръзката е първото нещо, което забелязват събеседниците ви. Ето защо е важно да бъдат подбрани добре и с вкус. Ако изпитвате притеснения в избора или не харесвате крещящите модни десени, заложете на вишневи, сиви и тъмносини цветове.

4. Чифт класически дънки. Дънките отдавна са класика в модата и на практика могат да се носят навсякъде. Съчетават се с всичко, ето защо всеки мъж е длъжен да има чифт Levi's в гардероба си.

5. Черно палто. Няма по- грозна гледка от мъж в костюм и спортно яке отгоре. Палто от хубава материя в сдържана палитра ще облагороди външния ви вид. А облечено с дънки и пуловер, ще ви придаде нотка артистичност.

6. Черни официални обувки. Инвестирайте в скъпи обувки и няма да сгрешите. Ще ви спасят от много конфузни ситуации. Най- важното е: поддържайте ги винаги чисти.

7. Слънчеви очила. Освен, че са полезни, особено ако сте шофьор, добре подбраните слънчеви очила придават неподозиран шик. Избягвайте екстравагантните модели и тези с прекалено големи форми.

Внимавай с избора на стилен часовник!8. Часовник. Хубавият часовник е абсолютно задължителен, ако искате да демонстрирате стил. Понеже часовникът е дългосрочна инвестиция, не купувайте прекалено крещящи модели, защото рискувате бързо да се окажат демоде.

9. Кожен портфейл. Небрежно пъхнатите в джоба банкноти издават немарливост. Изберете семпъл едноцветен модел без излишни детайли като декоративни ципове или огромно лого.

10. Чадър. Тук няма какво да се колебаете. Черният чадър е винаги една крачка пред всички  модни писъци.

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!