Как да познаете какъв любовник е той

Според това коя част от тялото на мъжа е най-впечатляваща, можете разберете какъв любовник е той.

 

Да започнем с... дупето! – Мъжът с такива задни части обича експериментите, както с различни жени, така и в леглото. Той винаги прави първата крачка. Най-опасният мъжки тип. Тези представители на силния пол умеят да завоюват, без да правят нищо особено за това. Замайват главите на чувствителните дами само с присъствието си. Действат на подсъзнателно ниво. Сексът с тях е повече от вълшебен. Този мъж действа като наркотик - вкусиш ли от него, попадаш в зависимост. Но той не се отличава с вярност и отговорност.

 

 

Стегнати бедра - Експериментатор във всички сфери на живота, в това число в любовта и секса. Не ухажва дълго. Може да покори дамите с остроумието и ерудицията си. Говори за чувствата си пряко, но не драматично. Понася спокойно отказите. С охота разказват за предишните си любовници. Веднага след акта превключва на някакво странично занимание.

 

 

Широки рамене - Често критикува останалите представители на силния пол за грубостта им и неумението да общуват с дамите. Той е нежен и емоционален в секса, но умее да докара партньорката си до екстаз. Влюбва се толкова внезапно и проявява чувствата си така интензивно и екстравагантно, че може да уплаши жената. Доста изобретателен е в ухажванията. Чрез секса се пренася в друг свят. Отвежда там и партньорката си. Не се вълнува обаче от емоциите й и психологическото й състояние. Най-добре с такива мъже се чувстват силните и самостоятелни жени, които не се нуждаят от поддръжка.

 

 

Мощни бицепси – Влюбва се от пръв поглед. Ухажва шумно, помитайки всичко по пътя си. Бързо се възпламенява и също толкова скоростно угасва. Ако жената е непристъпна, той й остава предан. Сексът с него е интензивен и шумен, понякога груб. В тези мъже се усеща първобитната мъжка сила.Тези мъже са манипулатори. Не се чувстват уютно в компания. Затова пък насаме не оставят шанс за отстъпление на дамата. Това са най-страстните и ревниви мъже. Увличат се по дами с тенденция към саморазрушение, с комплекси на "жертва" и повишена сексуалност.

 

 

Тънък кръст - Постоянно устройва празници на избраницата си: балони, скъпи подаръци. Но ако се вгледате внимателно, ще установите, че по този начин той се любува на себе си. Доставя не малка радост на жените, но още по-голяма - на себе си. Голяма част от енергията му в секса отива за шоуто. Емоционалната близост с него е възможна, само ако съответната дама постоянно им се възхищава. Ако обаче иска да обсъди проблемите си и да получи съчувствие, това няма да се случи. Подобно общуване дразни този мъж.

 

 

Мускулестите гърди - Той ще излъчва флуиди, ще хвърля погледи, ще провокира жената да бъде активна. Но веднага след като бъде завоюван, той ще се превърне в капризно дете. От друга страна, в него могат да бъдат пробудени бащински чувства. Хипнотизира жертвите си. Може да бъде разпознат по погледа - пронизващ и демоничен. Цар е на драматичните изявления: или ще бъдеш моя, или ще се самоубия. При това бедната жена не подозира за страстите, които се разиграват в него. Просто в един момент изригва.

 

 

Стегнат корем – Това е възможно само, ако спортува активно и то не на маса с бира и пържени картофки. Сексът и жените в неговия живот служат за разширяване на сферата на влияние. Способността да обича не е сред най-яркото му качество. Избира забележителни жени. Ухажванията му са грандиозни. Щедър е в даването на фантастични обещания. Това са страстни мъже, но чувствата им не са дълбоки. Ако жената търси добър секс, но без определена близост, това е идеалният вариант. Те обаче са доста ревниви. Увличат се по наивни, вярващи в приказки момичета или по пресметливи дами.

 

 

Чувствени устни – Той ухажва изискано. Не афишира чувствата си, защото смята, че са лична работа. Умее да се приспособява към настроението на дамите. Предугажда желанията им. В обществото тези мъже заемат високо положение. Всичко е подчинено на естетиката - те се любуват на тялото на жената, наслаждават се на аромата на кожата й. Движенията и жестовете им са пълни с грациозност. Удоволствие е да бъдат наблюдавани. Увличат се по жени с добър вкус.

 

 

Силни ръце - Присъщо му е съзерцанието. Способен е да наблюдава жената дълго в мълчание. Той не умее да хвърля прах в очите. За сметка на това пък чувствата му струват много. Жените могат да се доверят на него, както на никого другиго. Сексът с тези мъже може да продължи безкрайно, дори да доскучее. Увличат се по дами с нереализирани майчински инстинкти, както и по манипулаторки.

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!