Дупето - най-притегателната част за мъжките ръце

Коя е най-притегателната и най-възбуждаща част от женското тяло за мъжките ръце? Разбира се, че дупето!

Според проведено изследване на голям брой мъже (със средна възбудимост и хетеросексуална ориентация) най-голяма магнетична сила и инстинктивно желание „да пипнат” има това женско продължение на гръбначния стълб, което често жените подценяват.

 

Оказва се, че точката на пречупване на по-голямата част от женските комплекси е най-апетитна за другия пол. При това в рамките на изследването се установява, че размерът наистина има значение и то с положителен резултат за добре оформените, обли и съвсем не малки дупета.

Много често при покупката на нов панталон или впита пола, жените стоят пред огледалото с часовете, за да видят как им стои отзад - опъва ли се, ама много ли е тесен, може би все пак е малко прекален.

 Понякога жените се чувстват неуверени да разкрият своите форми.

 

Едно добре подчертано дупе е символ на женственост, носеща неизменния сексуален контекст и желание за размножителна активност. Така,че мили дами не прикривайте едно такова достойнство с блузка вързана на кръста или пък размъкнат пуловер, които да закрият стърчащите според вас несъответствия на физиката. Именно тези „недостатъци” привличат вниманието към вас и можете да бъдете забелязана и отбелязаната като жена.

 

 

Наистина Дупето има такава магнетична сила за погледите, а също и за ръцете на противоположния пол.

 

При любовната игра мъжете инстиктивно посягат към дупето на жената.  Това еротично движение кара и двамата партньори да засилят  усещанията си във въпросния важен момент и да стигнат до оргазъм.

 

Женското дупе често получава повече внимание на улицата, поклащайки се в тесни панталони, отколкото в леглото.

 

А дупето е голямо находище на нервни окончания и тяхното стимулиране е изключително еротично.

 

Всяка жена обича мъжа да хваща дупето й и да си играе с него. Това не означава, че женското дупе трябва да е "кожа и кости", напротив - стегнатите и закръглени дупета предизвикват по-силно желание  за любовни ласки и експерименти и увеличават мъжкото либидо.

 

Мъже, не стискайте прекалено, но пък хватката ви трябва да е здрава – именно това ще й даде усещането за двойно удоволствие (от самия секс и от ръцете ти на дупето й).

 

В някои заведения негласно или пък гласно е упоменато, че сервитьорките „не се пипат” и тук за всеки е ясно,че едва ли подпийналите и невъзпитани клиенти ще дърпат сервитьорката за носа или пък за косата. Обект на внимание и „уважение” е отново негово величество дупето.

 

Подобна пошляпваща проява се третира, като неуважение към личността на една дама, но ако се замислим в еволюционната парадигма, това си е чисто уважение. Разбира се, че не е честно жените да бъдат третирани само като една функция, но все пак позволете на другия пол да оглежда, за да може да ви „уважи” и одобри. Понякога с даването на тази възможност му давате шанс и да се приближи към вас, а може и да ви заговори. Не забравяйте, че ние сме хора, но имаме и инстинктивна природа.

 

Тук на Балканите, подобно уважение е честа реакция на одобрение от страна на мъжкия пол, но в САЩ за един поглед дамите могат да осъдят шефа си за сексуален тормоз, да набедят някой колега така, че той да прекара денонощие в ареста или пък да го отведат на съд.

 

Но едва ли някоя от българките би се нахвърлила с обиди и заплахи за арест към одобрен от нея кандидат.

 

В Италия разбира се нещата стоят различно- съдът във Венеция постановява (по повод оплакала се дама от садистичен, биещ подчинените си по дупетата шеф), че този шеф, който сметне, че е необходимо може да поддържа трудовата дисциплина с бой по дупета, с условието това да не носи сексуален контекст.

 

Слава Богу, у нас засега този дисциплиниращ метод е добре разпространен само в детските градини. Почти всички сме виждали тотемите на плодородието, правени от древните култури- те обикновено представляват женска фигура, която има ясно оформени и изразени гърди, както и седалищни части. Понякога тези фигурки дори нямат глава и това не е случайно, защото символите на женственост, създаване на живот и заявка за удоволствия са еднотипни за всяка жена. Тези символи се възприемат и разпознават като преимущества, а закриването и притеснението по тяхното съществуване само напрягат.

 

Дами, помислете добре, защото ако се притеснявате от една такава заявка са сексуално присъствие може би не в дупето е проблема, а в това,че вие не сте готови да се заявите като обект на желание. Всяка жена одобрява мъжкото внимание върху интимните си задни части, дори толерира и „пошляпването” стига то да е от ръката на любимия и вниманието да е от подходящия според нея кандидат.


Дами, демонстрирайте прелестите си, за да заявите собственото си сексуално присъствие в обществото и да бъдете забелязана от противоположния пол.

 

В този ред на мисли, прочети още:

 

Мъжките мускули, които възбуждат жените

Как да прецените какъв любовник е той?

Кога шоколадът е за предпочитане пред мъжете?

Различните форми на дупето

Как да привлечеш мъжките погледи

 

Други интересни теми:

 

Кога жените се нуждаят СПЕШНО от секс

Тайните на Келтския хороскоп

Как да познаем вечната флиртаджийка

10-те неща, с които всяка жена рискува да разруши връзката си

22 интересни факта за мъжете

 

 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!