Дали наистина мъжете харесват това, което ние си мислим

Дали мъжете харесват това, което ние си мислим? Този въпрос си задава всяка жена, която желае да привлича мъжките погледи на всяка цена.

Дали мъжете харесват това, което ние си мислимВсяка жена мечтае за сериозна връзка с мъжа на мечтите си, но и всяка жена мечтае за запознанства с мъже, с които може да пофлиртува, а защо не, и да изживее вълнуваща авантюра...
 

Едва ли има жена, която да не иска мъжете да харесват всичко в нея, но и едва ли има жена, която никога не се е съмнявала във външния си вид. Било заради ниския ръст, заради няколкото килограма отгоре или заради не дотам стегнатото ни дупе.
 

Всички тези недостатъци разяждат бавно и сигурно самочувствието ни ден след ден, особено, когато постоянно сме подложени под обсадата на перфектните жени от кориците на списания и билбордове.
Тук няма да си говорим за това колко перфектни са те, защото за възможностите на Фотошоп всички сме чували, но ще говорим за нашите притеснения и несъвършенства и доколко те наистина са такива що се отнася до това, което мъжете наистина харесват и до това, което само си мислим, че няма да харесат.
 

Всяка епоха си изгражда собствени стереотипи за красота, сексапил или мода. И много трудно някои от нас може да си позволи да разчупи моделите, наложени от обществото, в което живее. Но си заслужава поне да опитаме за развенчаем някои заблуди относно това какви жени харесват мъжете.

 

Мъжете харесват дългокраки блондинкиЗаблуда №1:
Мъжете харесват блондинки.

Да, наистина за блондинките се пише и говори много, но едва ли трябва да ви напомняме какви са Джулия Робъртс, Анджелина Джоли, Дженифър Лопес. Чарът на брюнетките и увереността, която те излъчват не може да бъде сравнена с нищо друго.
 

Заблуда №2:
Мъжете си падат по дългокраки мадами.

Не е задължително мъжете да харесват повече дългите крака. Според едно проучване краката са едва четвъртото място, където поглеждат мъжете при срещата си с една жена. Някои от най-известните миньончета (като Ева Лонгория) превръщат именно ръста си в най-големия плюс като твърдят, че мъжете предпочитат сладки малки жени. По-интересното, обаче е, че и мъжете смятат повечето от дългокраките манекенки за доближаващи се до някое извънземно.
 

Заблуда №3:
Мъжете харесват жени с големи гърди!

Твърдо Не! Може би като атракция, която да погледат известно време – да, но истината е, че най-ухажвани са жените със среден размер бюст, поради простата причина, че мъжете не се страхуват да завържат разговор с тях. Големият бюст притеснява мъжете, особено при осъществяване на първия контакт при запознанство с тях.
 

Заблуда №4:
Добре гримираната жена има повече шанс да свали някой мъж.

Може би разковничето се крие в наистина умерения грим, поставен така, че да създадете усещането за естествен вид. Една прекалено гримирана жена създава притеснения и неудобства на мъжа, например при целуване, за да не й размаже грима и червилото. А нали се досещате, че има моменти, в които нещата „лъсват“ в истинския им вид - като например рано сутринта след прекараната страстно нощ.
 

Заблуда №5
Мъжете харесват сексапилни жени.

Това също не е съвсем истинно твърдение. Сексапилните жени плашат мъжете, тъй като имат много повече опит и ще диктуват положението в леглото. Освен това мъжете гледат на тях като нещо недостижимо и затова ги отбягват. Или пък се запознават със сексапилните жени само заради авантюрата.
 

Мъжете харесват сексапилни жениЗаблуда №6
Мъжете си мечтаят за жена, която да им предложи секс на първа среща.

Жени, ВНИМАНИЕ! Това са само приказки - поредната заблуда. Мъжете се ужасяват от такива жени. Първо в този случай вие изземвате неговата роля на ловец, второ той не знае как да се държи, когато инициативата е поета от друг, а най-ужасяващото за него е, че може да се окажете по-опитната. Няма да коментираме, че рискувате да се превърнете и в развратницата на компанията, защото той ще се погрижи да разкраси вашия имидж.
 

Заблуда №7
Мъжете харесват тихи и спокойни жени.

Твърдо НЕ! И те също като нас осъзнават, че жена, която е винаги усмихната, съгласна с всичко и прекалено добра, всъщност не е това, което показва, така че... няма нужда. Мъжете обичат да бъдат предизвиквани и разпалвани. Освен, ако не предпочитат да имат домашен любимец вместо партньорка със собствено мнение.
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Жени:
Какво не харесват мъжете у нас
Нещата, които влудяват мъжете
От какво се страхуват мъжете в леглото
Да привлечем мъжките погледи
Как да завъртите главата на мъжа
Как да впечатлите един мъж
Да подсилим страстта
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!