Формата на дупето

Формата на дупетоФормата на дупето може да ни каже много за сексуалността на притежателя му. Дупето е една от най-сексуално заредените части на тялото, независимо дали става въпрос за мъже или за жени.
 

Секси дупета
Членовете на клуба “Шестте дупета” в Копенхаген твърдят, че сексуалността на жената и мъжа е изписана на дупетата им. Случайно попаднал в клуба, човек отначало е шокиран, но после разбира, че това са нормални хетеросексуални мъже и жени, които в своите разбирания изхождат не само от днешните вкусове, но и от тези на древните индийски, китайски и арабски сексуални школи.

Още в древните тантристки писания се казва, че Всяко дупе е свързано с определен характер и сексуален тип, а днешните изследователи дори са убедени, че Очите често лъжат, но дупето - никога. Ето защо, те съветват при запознанства с жени или, съответно, при запознанства с мъже, да се вглеждаме не в очите, а да съсредоточим вниманието си върху т. нар. “пета точка” на тялото - дупето. Според експертите тази изразителна част има общо 6 главни разновидности: 3 при мъжете и 3 при жените.

 

Формата на дупето при мъжетеФормата на дупето при мъжете

- Дупе-атлет - това е природно чудо, в което стегнатите мускули образуват нещо като два зрели ореха. Медицинските сестри с удоволствие бият мускулни инжекции на такива мъже и доста от тях изпитват своеобразна възбуда. Много жени се възпламеняват от притискането до задници с такава форма. Някои дори стигат до оргазъм само като се докосват в тази “пета точка”. Мъжете с атлетични задни части са умели в секса, особено в нестандартните пози, и са идеални за палави партньорки.

- Голямо дупе - издава добродушен, весел и общителен характер. Няма голяма фантазия в секса и е монотонен. Не е много търсен от нежния пол, но с подходяща партньорка, която умее да го предразположи, може да извърши чудеса в леглото.

- Плоско дупе - такива мъже са сексуално неуверени, затова при запознанствата си с такива мъже, жените трябва да се отнасят към тях внимателно и да не ги плашат. Иначе тези типове са много внимателни и нежни любовници.

 

Формата на дупето при женитеФормата на дупето при жените

- Дупе-круша - то е по-закръглено в долната си част. Нерядко е ефектно съчетано с тънка възбуждаща талия. Жените с такива “круши” цял живот се борят с целулита без особен успех, но пък са много женствени, страстни и ненаситни в секса, а често са обладани от свръхоргазъм. Меки са като характер и могат всичко да разберат и простят, дори изневяра.

- Малко дупе - то сякаш изобщо липсва – равно е, както и всички останали вторични полови признаци. Но пък може да изпълни всяко безумно хрумване и с това печели мъжките мераци. Плоските жени са винаги готови за секс, но не по силата на вътрешното си желание, а за да могат после да си кажат: Той ме харесва, защото никога не му отказвам.

- Дупе-праскова - всички мъже бленуват за него и ако им падне в обятията, изпадат в страхотно блаженство. В съчетание с идеална линия на бедрата и тънка талия тези дръзки, сочни и твърди полукълба са възбуждащи, независимо дали са облечени с минижуп или джинси. Но прасковата добре знае цената си - колата и домът да са луксозни, да има солидно богатство и да й е осигурен сладък живот. Ала изключително сексапилни на пръв поглед, тези дами често разочароват мъжете – не са особено темпераментни в леглото.
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Мъже:
Мускулите, които карат жените да полудяват
Шест типа жени, които вие със сигурност познавате
Какви са причините жените да обичат мъжете
Перфектната жена
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!