За да успеете с жените

За да успеете с женитеЗа да успеете с жените, не е достатъчно да сте идеалния мъж. Жените не са толкова крехки и нежни, колкото изглеждат на пръв поглед - това тяхно поведение е само част от играта, наречена Флирт, която неизменно присъства при запознанствата им с мъже или в началото на връзката им с Мъжа.

 

Ако сте запознати с основните неща, които привличат жените, успехът Ви с тях е сигурен, независимо дали целта Ви е запознанство с цел секс, сериозно запознанство или просто търсите горещи емоции.

 

1. Самонадеяността е ключът за успех с жените. Без нея сте обречени на провал. Жените харесват самонадеяните мъже. Ако нямате увереността, която се изисква от Вас като по-силен, я изиграйте за момент. Импулсивното взимане на решения рядко е правилно. Вярвайте в себе си и в решенията си. Придържайте се към основните си оръжия.
 

2. Добрият външен вид е винаги полезен, но не е всичко, когато говорим за съблазняване на жена. Жените се впечатляват повече от думи, поведение и мъже, които са силни, независими и с високо самочувствие. Ето защо правило номер 1 е толкова важно.
 

3. Поддържайте се свежи. Правете всичко възможно да ухаете добре. Душ, дезодорант, чисти дрехи. Дъхът Ви трябва да е перфектен. Никоя жена няма да Ви обърне внимание ако сте като току-що излезли от фитнес салона.
 

За да имате успех с жените4. Допълнение към правило 3 - изглеждайте лъскаво. Купете си нови дрехи, изглеждайте различно – нова прическа, дрехи, навици и т.н. Бъдете компетентен, що се отнася до външен вид. Забравете татуировките и вида на метросексуален тип - така ще имате успех със всяка жена, на която сте хвърлили око.
 

5. Не й показвайте, че се интересувате от нея. Дръжте се с нея като една от многото, и все пак бъдете кавалер. Това е важно правило при запознанствата с жени, но не забравяйте, че не трябва да се отпускате, дори когато връзката Ви стане сериозна.
 

6. Харчете пари, но не всичките за нея. Купете питиета за Вас, за Вашите приятели и чак тогава за нея. Ако сте по харченето ще изглеждате по-атрактивен за жената, а именно атрактивността е правилния път за успеха ви с жените.
 

7. Старайте се да бъдете колкото се може по-често засичан с жени. Това ще накара останалите да мислят, че сте желан. Конкуренцията ги стимулира и те ще погледнат на Вас с други очи. Естествено, така ще ги подтикне да атакуват!
 

8. Заемайте нейната позиция при спорове и обсъждания. Така ще бъде благоразположена към Вас.
 

9. Никога не се преструвайте за някого или за нещо, защото тя го харесва. Не сте длъжен да гледате Биг Брадър, ако не искате. Жените харесват т. нар. мъжки работи като: Как можеш да гледаш тия тъпотии, я виж какъв страхотен мач се очертава? и т.н.
 

Успешната свалка с жена10. Когато искате да се запознаете със страхотната жена, която сте видели, не умувайте, просто я заговорете. Докато мислите какво да й кажете, ще се разубедите - и цък! Просто отидете при нея и й направете комплимент. Ако не действате до 3 секунди, то никога няма да го направите. Жените харесват да са харесвани от непознати мъже, които действат на момента.
 

11. Колкото по-търпеливи и постоянни сте, толкова шансовете Ви за упех с жените се увеличават. Дори и ако сте направили всичко правилно при свалката, съвсем не означава, че дамата ще бъде заинтересована от запознанството си с Вас. Ако е така - фокусирайте друг обект, но без да слагате този в графата Провал. Просто се оттеглете с достойнство или бъдете по-настоятелни, но в никакъв случай не и нахални.
 

12. Когато сте на първа среща с дадена жена, приключете срещата първи преди тя да го направи. Изпратете я до тях и й пожелайте лека нощ и, може би, ненадейно ще й се допие кафе и ще Ви покани. Жените харесват мъже, които не пришпорват нещата... преди тях самите.
 

13. Не взимайте присърце личната й драма. Бъдете готов да стоите настрана от нейните проблеми и драматизации. Покажете, че сте съпричастен, но само това. След това извадете скритите си оръжия и отклонете темата, за да доведете крайната си цел до факт. Жените харесват мъже, които ги успокояват и развеселяват.
 

14. Просто бъдете мъж! Жените искат мъж – силен, смел, самоуверен, знаещ и разбиращ всичко, обичащ футбола, мразещ сапунените опери и способен да поправи кранчето на душа. При запознанство с такъв мъж, жената е готова да падне в обятията му, а това вече означава - истински успех с жените!
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Мъже:
Модните тенденции, към които не трябва да се придържаш - съвети за стилния мъж
Бъдете идеалния мъж
Жените искат мъжете да прочетат това
Задължителните неща в мъжкия гардероб
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!