Основни признаци на изневярата

Основни признаци на изневяратаОсновните признаци на изневярата са идентични за двата пола, а това дали ще се покажат зависи от индивидуалността на изневеряващия и неговата способност да се прикрива, но все пак, когато става дума за сериозна връзка, в която двамата партньори се познават достатъчно добре, тези признаци започват да се открояват.
 

Не си мислете, че само мъжете изневеряват на своите половинки. И жените понякога изменят на принципите и любовта си. Каквато и да е причината за изневярата, когато една жена се опитва да прикрие стореното, тя се държи по един определен, малко странен, начин. Ако знаете за какви точно признаци да внимавате, лесно ще ги разпознаете.

 

Вижте кои са основните принципи на изневярата, що се отнася до женската природа:
 

1.Вече не се ядосва
Не че е невротичка, но няма как поне веднъж да не е била съгласна с вас. Съвсем нормално е да се изнервя от нещо, което правите, да се ядосва от някои ваши думи или пък да се дразни от някои от навиците ви.
Но ако сега вече не се сърди, когато не можете да обядвате с нея, не ви разпитва, когато вечер се прибирате по-късно от обикновено, не ви се цупи, когато сте изморен и не ви се говори - то има нещо странно. Ще си помислите, естествено, че това е добър знак и че разбирателството, което е обхванало вашето сериозно запознанство, е все по-голямо. Не трябва обаче да се главозамайвате от тази тъй розова мисъл, защото тя може да се държи така само, за да не предизвика въпроси и от ваша страна.
 

Признаци на изневярата2.Става потайна
Когато разговаряте на обичайните теми, тя ви отговаря с половин уста и все гледа да върши нещо – да подрежда дрехите си в гардероба, да мие чиниите или да готви.
Вече ви се налага да настоявате, за да ви разкаже онова, което до преди известно време сама ви е обяснявала надълго и нашироко. Не ви разказва как е минал денят й, а когато я попитате, се държи странно, без да си дава сметка – отговаря ви с въпроси, които прикриват страховете й: “Къде ходи днес?”, а тя: “Защо? Можехме да се засечем ли?”.
Това е един от най-съществените признаци на изневярата.
 

3.Говори твърде много
Възможно е, както казахме, да не споделя с вас нищо, но също така е възможно и да ви засипва с множество незначителни подробности.
Ще ви изброи всички ястия от менюто на ресторанта, в който е обядвала с “приятелки”, ще ви цитира до думичка всичко, което са си казали, ще ви обяснява дълго защо не си е купила бялата рокля от витрината на близкия магазин, която й е стояла така добре.
Дали зад тези прекалено подробни обяснения не се крие още нещо, което тя премълчава? Бъдете нащрек особено, ако вмъква и изречения като: “само да я беше видял!”, “това щеше да ти хареса!”, “мислих си само за теб!”, “липсваше ми много!”, тоест всички мили думи, с които иска окончателно да ви убеди в невинността си.
 

4.Подхваща странни теми за обсъждане
Разказва ви историята на една нейна приятелка, която изневерява на съпруга си, защото той също й изневерявал. Пита ви какво мислите за измяната, как според вас една двойка може да възстанови загубеното доверие, дали са ви минавали похотливи мисли за някоя друга жена.
По този начин тя, от една страна, се опитва да разбере как ще реагирате, ако ви признае истината, а от друга да се убеди, че сте й верен и не подозирате нищо. Гузната съвест няма да й дава спокойствие, но също така ще я терзаят съмненията, че вероятно и вие си имате любовница.
Що се отнася до съмненията и гузната съвест, именно този признак на изневярата е най-очевиден, така че - внимавайте, ако жената, с която имате сериозна връзка започне да се държи по този начин.
 

Изневярата - признаци5.Стои в защита
Задавате й безобиден въпрос, а тя реагира сякаш сте я обидил. Например: “Какво прави днес?”, а тя ви обвинява, че я държите “изкъсо”, че следите всяка нейна крачка и че няма свой собствен живот.

Би могла и да се направи на учудена, че питате, като ви каже с укорителен глас, че обикновено не се интересувате от нея, че не й обръщате никакво внимание и че все не ви остава време за задушевни разговори и романтични разходки. Ако крие нещо, то ще се страхува да не би да подозирате нещо и ще се съмнява дали не искате да я разобличите с простичките си въпроси.

 

Бъдете нащрек, но и не ставайте параноик! Сега вече знаете кои са основните признаци на изневярата, но не бързайте да си вадите категорични заключения и да обвинявате. Замислете се! Може пък вашата любима с право да ви упреква, че не й обръщате достатъчно внимание.
Причината за нервността й би могла да се крие и в преумората от натовареното ежедневие. А и не забравяйте, че трябва да е налице съществена и рязка промяна в общуването помежду ви!
Ето защо най-важното е да си поговорите сериозно още при първите “симптоми”. Възможно е мисълта за изневяра само да й е минала през ума. Трябва да разберете какво я подтиква да направи това и да елиминирате всички възможни причини за изневярата.
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Мъже:
Женски тайни
Жените, от които трябва да бягаш
Само приятели
Когато ТЯ те покани на кафе
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!