Женски тайни

Женските тайни са толкова привлекателни за мъжете, колкото е привлекателна и тайната на женствеността.
 

Женски тайниЗамисляли ли сте се, защо жената е нервна, защо повишава тон, защо се дразни, когато къщата е разхвърляна, или изобщо, защо изпадате в конфликтни ситуации с представителките на нежния пол, независимо дали става въпрос за запознанство с жени или за сериозна връзка с Жената?

 

Женската същност е не просто загадъчна, но и непостоянна, така че едва ли някога мъжете ще могат да си отговорят на въпроса "Какво искат жените", но пък тук ще намерите отговорите на някои от въпросите, свързани с тайните на женското поведение и начините, по които трябва да реагирате, ако искате да запазите хармонията във взаимоотношенията си:
 

1. Жената може и ще се конфронтира с партньора си, когато почувства, че е напълняла. Но той винаги трябва да отговаря, че и той е напълнял.
 

2. Жената ще говори винаги срещу собственото си семейство. Но при никакви обстоятелства не може да позволи подобно поведение страна на мъжа, с който има сериозна връзка.
 

3. Жените обичат, също така, да подчертават своята значимост пред други семейства, и ако той не е съгласен, значи той е сляп и глупав.
 

4. Ако мъж направи бъркотия и не почисти, той е мързелив. Но когато жена остави бъркотия всичко е наред, защото тя е просто изморена. Всъщност това не тайна нито за жените, нито за мъжете - това си е житейски факт...
 

Какво искат жените5. Ако мъж е нещастен във връзката си, той може да получи развод, но се смята, че той е изоставил жената. Но ако жена поиска развод, тя прави правилното нещо, избавяйки се от една лоша връзка.
 

6. Мъжете не трябва да крещят на децата, но децата трябва да спрат да дават на мама повод да им крещи.
 

7. Той винаги трябва да е подготвен да смели и приготви кафе, когато тя пожелае. Но той, като мъж, не трябва да моли за същата услуга. Причината зад този отказ е, че тя не му е робиня.
 

8. Ако мъжа пази тишина, тя ще му повиши ядосано глас и ще го накара да говори високо. Но, ако той се съгласи, тя отново ще повиши ядосано глас и ще му заповяда да замълчи - тази своя тайна жените не резкриват при запознанствата си с мъже, но винаги прибягват до нея, когато връзката стане сериозна.
 

9. Жена се оплаква от партньора си, който не отстъпва по въпрос, който е важен за нея. Но, от друга страна, всеки въпрос и инцидент е важен за жената.
 

10. Когато партньора купува нещо, той пилее пари. Но, когато жената купува нещо, то е защото тя живее само веднъж.
 

11. Партньорът не знае как да каже съжалявам. Жената знае, но то е просто защото тя никога няма причина да го каже.
 

12. Мъжът трябва да се грижи за връзката си с жената. Но, от друга страна, тя е изморена и се нуждае от много сън, за да е красива.

 

Жената е безкрайно по-красива, насърчителна, забавна, чудесна и човечна, отколкото един мъж може и някога ще бъде. Но жените имат техните собствени индивидуални характеристики и някои от тях бяха посочени в горните дванадесет женски тайни на битието.

Колкото и да е жалко, до голяма степен тези 12 женски тайни са си самата истина...
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Мъже:
Жените искат мъжете да прочетат това
Шест типа жени, които вие със сигурност познавате
Жените, от които трябва да бягаш
Какви са причините жените да обичат мъжете
В кои случаи женското НЕ, означава наистина НЕ?
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!