Кажете ОБИЧАМ ТЕ без думи на мъжа до себе си

Кажете ОБИЧАМ ТЕ без думиКажете ОБИЧАМ ТЕ без думи на мъжа, с когото сте се запознали преди известно време и по всичко личи, че взаимоотношенията Ви с него се задълбочават, защото малките жестове, които правят мъжът и жената един за друг са по-красноречиви от всичко друго!
 

Казвайте ОБИЧАМ ТЕ без думи на мъжа, с който имате сериозна връзка, защото всеки има нуждата да се чувства обичан не само в началото на запознанството с жената, а всеки ден!
 

И не забравяйте - жестовете могат да подкрепят думите Ви, но не и да ги заместят напълно, затова - трябва да си казвате ОБИЧАМ ТЕ и с думи, колкото се може по-често!

 

А ето и няколко жеста, които означават ОБИЧАМ ТЕ:
 

Сприятелете се!

Изслушвайте половинката си винаги - без значение дали сте имали тежък ден, или не. Помнете, че след любовта, пламнала при запознанството следва обичта, характерна за сериозните връзки, а разговорите и компромисите са от ключово значение за взаимноотношенията между мъжа и жената. Попитайте го как е минал деня му, посъветвайте го и се постарайте да не го натоварвате, ако виждате, че е изнервен след тежък работен ден. Обсъдете проблемите и се опитайте да намерите разрешението им заедно. Все пак дълбочината на сериозната връзка се разкрива именно чрез способността Ви да се подкрепяте взаимно.

 

Изслушвайте го!

Никога не си позволявайте да разваляте ентусиазма на мъжа, с който имате връзка, независимо дали става въпрос за важен житейски въпрос, или за кафе-машината в офиса. Така и така мъжете говорят за толкова малко неща, ликувайте, щом е решил да ви каже нещо - каквото и да е! Това, от негова страна, също означава ОБИЧАМ ТЕ, изречено без думи.

 

Дайте му пространство!

Мъжете се чувстват по-спокойни и уверени във връзката си с онзи тип жени, които не ги обсебват. Доволни са, когато се приберат с 2 часа по–късно от работа и насреща им не е застанало Женището с тиган в ръка и вечните отегчителни въпроси "Къде и с кого беше?", "Защо се забави толкова?", "Аз цял ден готвя и чистя, а ти ми скитосваш по улиците, така ли? Хващай парцала!", "Как не те е срам?!" и т. н.. Задавайки този въпрос, жените рискуват не само да развалят цялата любовна магия, започнала още при самото запознанство с мъжа до тях, но и да се сторят смешни на половинката си.
Казвайте си ОБИЧАМ ТЕ взаимноС въпрос "Как не те е срам?", казвате точно обратното на най-ценните думи за една сериозна връзка - ОБИЧАМ ТЕ. По този начин се превръщате в онази, с която никой не би искал да прекара остатъка от живота си. Изчакайте го спокойно, изслушайте го, нахрането го едно хубаво и може да се насладите заедно на чудесен десерт... приготвен и от двамата.

 

Дайте му това, от което се нуждае!

Чувства се щастлив, когато играе мач с приятели в неделя. Ок!
Обича след работа да се изкъпе и да седне на дивана с бира в ръка. Ок!
Обича сутрешния секс. Ок!
Обича да се излежава в неделя. Ок!
Не обича да го засипвате с въпроси. Ок!

 

Хвалете го!

Колко добре е направил оградата.
Как е поправил кранчето на чешмата.
Колко успешна сделка е сключил в офиса.
Как ви е помогнал за децата.
Какъв страхотен подарък ви е подарил.

 

Насърчавайте зрялостта му!

Да кара внимателно.
Да внимава за "приятелите" си.
Да не прекалява с "коктейлите".
Не звучете като майка му! Ефектът ще бъде точно обратен на това да му кажете, че го обичате!

 

Насърчавайте мечтите му!

Иска да се качи на Апалачите? Ок.
Той съществува ли? Съществува!
Апалачите съществуват ли? Съществувaт!
Какъв е проблемът тогава?

 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Жени:
Да подсилим страстта
Нещата, които влудяват мъжете
Как да впечатлите един мъж
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!