Как да завъртите главата на мъжа

За да завъртите главата на мъжа, трябва да знаете какво иска той. Естествено, това не означава да играете игрички с него. Напротив, бъдете естествена и при запознанствата си с мъже и при сериозна връзка, но няма да Ви е излишно да се соъбразите и с неговите очаквания, за да го шашнете.
 

Как да завъртите главата на мъжаМъжете не говорят. Нека да перифразираме това, ПОВЕЧЕТО мъже не говорят и затова жените често са объркани за това какво точно се случва в мъжките глави. Предлагаме Ви няколко способа, за да завъртите главата на г-н Подходящ, г-н Подходящ Сега или на мъжа, който живее отсреща и на когото сте хвърлили око:
 

1. Вие сте независима жена.
Мъжете обичат да ги включвате в живота си, а не да ги превръщате в своя живот. Продължете да ходите на фитнес, да се виждате с приятелите и семейството си... Вашият живот продължава с или без него, колкото и сериозна да е връзката Ви. И ако се държите по този начин, той ще бъде винаги до Вас!
 

2. Вие сте секси, направо гореща, но не и мръсница.
Точно така, на мъжете им харесва, когато карате всички в стаята да се обръщат след Вас, стига да сте негова и всички да го знаят. Никога не флиртувайте с приятелите му и се уверете, че той знае, че е най-скъпото нещо за Вас.
 

3. Не забравяте да правите малките неща, както е било в началото на запознанството Ви с този мъж.
Не очаквате от него да Ви води всеки ден на вечеря - домашно приготвените ястия винаги са приятна изненада. Поднасяте му неочаквано любимата му сутрешна напитка, когато стане от сън. И никога, за нищо на света не забравяйте специалните спортни състезания, които той не иска да пропусне!
 

4. Оставете го той да Ви преследва.
Все още има мъже, които обичат да ловуват. Това означава: след като вече сте се запознали, не му се обаждайте първа, не изпращайте съобщение и не се опитвайте да разберете къде можете да го откриете. Ако иска да Ви види, нищо няма да му попречи... нищо.
 

5. Никога не изричате думите “накъде отиваме?”
Ние наричаме това „Финалните две”. Ясно? Оставете го да диктува темпото на връзката Ви, защото ако не го направите, винаги ще задавате този въпрос.
 

6. Изисквайте уважение.
Това не важи само за вашия партньор, а и за самата Вас. Това означава, че не си лягате с мъж на първата среща, дори и на втората. Изчаквате, докато се уверите, че моментът е настъпил. И ако мъжът е подходящият, също ще почака.
 

7. Налагате си максимум две питиета, когато излизате.
Нито един мъж не харесва пияна, заляна купонджийка. Такъв тип момичета са забавна компания, идеалната партия за запознанство с цел секс, но не и за сериозна връзка.
 

8. Никога не го унижавате пред приятели, семейство или колеги.
Били ли сте някога свидетели на двойка, в която мъжът и жената непрекъснато подхвърлят хапливи забележки помежду си? Не само е неудобно за компанията им, но и за всички останали. Избягвайте да се превръщате в такива хора, бъдете любящи, внимателни и никога не се опитвайте да унижавате един мъж с евтини подигравки.
 

9. Внимавате какво говорите.
Това означава да го оставите той да започва разговори за неща като: кученца, бебета и брак. Изтрийте тези думи от речника си, поне докато не сложите халката.
 

10. Казвате да.
Точно така, сексът не спира, когато получите момчето. Няма нищо по-разочароващо за един мъж от това жената, която е била сексуално активна в началото на запознанството, да започне да го използва като оръжие. Постарайте се да не играете игрички.
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Жени:
Нещата, които влудяват мъжете
Как да впечатлите един мъж
Ако искате или не искате да ядосате един мъж
Как да ядосаш един мъж
10 неща, с които жената може да разруши връзката си
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!