10 неща, с които жената може да разруши връзката си

10 неща, с които жената може да разруши връзката си? Всъщност, те са много повече, а и зависят от конкретните отношения между партньорите в двойката, както и от индивидуалността на мъжа.
 

10 неща, с които жената може да разруши връзката сиИ, все пак, съществуват 10 основни постъпки, чрез които и най-стабилната връзка може да бъде разрушена. Съветваме дамите никога да не постъпват по никой от изброените по-долу начини (освен, ако наистина не са решили да разкарат мъжа до себе си).

Ето ги и тях:
 

1. Да изглежда твърде отчаяна - това е перфектния начин да загубите уважението на мъжа. Особено, ако сте такава още при запознанството си с него.

 

2. Да се държи студено и безчувствено - всеки мъж се възхищава от женствеността и ако тя Ви липсва, много бързо ще му омръзнете.
 

3. Да критикува мъжа - мъжкото его е колкото голямо, толкова и лесно ранимо, така че показвайте колкото можете по-често възхищението си от неговата мъжественост. А и никой не обича някой постоянно да му мрънка за всичко, нали?
 

4. Да има нереалистични очаквания от своя партньор - приемете мъжа до себе си такъв, какъвто е. В противен случай ще се разочаровате не от него, а от собствените си илюзии и неосъществени мечти, които несъзнателно сте вложили в неговия образ.
 

5. Да се държи неестествено или да прави неща, неприсъщи за нея - бъдете себе си! Може да звучи клиширано, но е вярно, а и това е най-важното нещо за човешките взаимоотношения. Така че, бъдете естествена още при запознанството си с мъжа и останете такава докрай.
 

6. Да анализира връзката - колкото по-спонтанно се развиват Вашите отношения, толкова по-жизнена и дълготрайна ще е Вашата връзка. Така че, отпуснете се и просто й се наслайждавайте!
 

Как да ядосаш мъжа7. Да демонстрира несигурност и ревност - за да уважава жената до себе си, мъжът трябва да види, че тя е силна личност. Трябва да знаете какво искате от живота си и да се борите за него, но без да ограничавате хората около себе си.
 

8. Да не оставя половинката си да прекарва време сам със себе си - всеки човек има нужда от своето лично пространство, не притискайте мъжа до себе си! Напротив - използвайте времето, когато не сте заедно, за да се отдадете на своите лични занимания, срещнете се с някоя приятелка или просто вземете гореща вана и се насладете на покоя...
 

9. Да се обажда на приятелите/семейството му, когато има проблем - запомнете едно - неговото семейство и Вашите взаимоотношения са две различни неща, които не бива да се смесват! Не искате свекървата да ви се бърка в живота, нали - не я набърквайте сама, тогава.
 

10. Да изгуби независимостта си - когато търси сериозна връзка с жена, мъжът иска тя да е негов равностоен партньор в живота. Затова, ако искате запознанството с мъжа до Вас да прерастне в нещо по-сериозно, не губете своята индивидуалност и не се отказвайте от себе си в името на връзката. Ако го направите, ще загубите много повече от един мъж!
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл теми за Жени:
Как да ядосаш един мъж
Ако искате или не искате да ядосате един мъж
Нещата, които влудяват мъжете
Как да впечатлите един мъж
Как да завъртите главата на мъжа
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!