Перфектните коли за секс

Перфектните коли за секс не са задължително големите коли. Да, те предлагат комфорт, но, от друга страна, сексът в малка кола се превръща в истинско предизвикателство, а какъв по-силен афродизиак от вдигането на нивата на адреналина...

Перфектните коли за сексНе е задължително да си тийнейджър, за да правиш секс в автомобил. Всъщност това може да е начин за внасяне на нова нотка интерес във връзката. Просто е необходимо малко повече въображение, както и... една от идеалните коли, в които да правите секс.

Запознанството със секси жена, предразполага мъжа към развинтени сексуални фантазии, част от които са свързани именно със секса в кола. Това, в каква кола ще правите секс с партньорката си, зависи от това каква кола имате, но, пък, това няма никакво отношение към фантазиите Ви.

Различните коли предлагат различни възможности и това на коя от тях ще се спре мъжа, зависи от темперамента му и взаимоотношенията му с жената до него:
 


No.10 Cadillac CTS Sport Wagon
Това си е голям американски автомобил, който има още по-голям багажник. Да не говорим, че задната седалка също предлага отличен комфорт, тъй като е достатъчно широка. Иначе колата е създадена от Cadillac съвместно с дизайнери от Европа, притежава задно задвижване, директен инжекцион, а като опция се предлага и със задвижване на четирите колела. Следователно карането на колата е една добра загрявка за това, което може да последва перфектния секс в перфектната за целта кола...

No.9 smart fortwo Passion Cabriolet
Ето това вече е предизвикателство. Вероятно трябва да правите секс с балерина, за да може да се огъне достатъчно. Но пък ако успеете, то името Passion (страст) напълно ще приляга на колата. Голямо предимство на колата е, че може да бъде паркирана практически навсякъде и в допълнение да бъде скрита доста добре. Разбира се, като излезе четиривратият Forfour, може би комфортът ви ще бъде оптимизиран и ще можете да си позволите да се запознавате и с малко по-пълнички балерини...

No.8 Volvo V70
Колата може да е добра за реклами на IKEA, но е перфектна и за секс. Колата малко по-малко започва да изглежда по-добре с годините и с обновленията си, но важното е, че вътрешното пространство винаги остава толкова просторно и... идеално за секс. Едно време имаше реклама, която казваше „Ръбести са, но са добри”. С риск да прозвучи малко вулгарно, но това може да се превърне в своебразно мото на „любовните” ви отношения в колата...

Да правиш секс в автомобилNo.7 BMW X6 M
Тъй като сте в модел от серията Х, можете да накарате приятелката си (или жената, с която току що сте се запознали) да заеме с тялото си формата на буквата Х. Самият модел може да вдигне изключително много адреналина. Тук може би човек би си спомнил за филма “Crank”, в който главният герой, изигран от Джейсън Стейтам, трябваше да поддържа нивото си на адреналин високо. И сексът бе един от начините... И ето, че тук с гръм и трясък влиза BMW X6 M. Това е спортен SUV, който предлага изключително огромно удоволствие от карането и идеално би вдигнал адреналина за любов... и още нещо.

No.6 Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari е перфектната спортна кола, защо тогава да не е и перфектната коа за секс? Мястото за секс е леко ограничено, но реално това е Ferrari-то, в което има най-много място за подобни дейности. Самата марка е изключително сексапилна и макар и моделите да не са особено просторни, те отвсякъде предразполагат за секс. За повече удоволствие можете да оставите V12 двигателят да работи и да върши работата вместо вас... или с вас.

No.5 Honda Fit
Мястото тук вече е доста ограничено. Може и да ви се наложи да излезете извън колата и да ползвате предния капак. Но в интерес на истината с повече нагаждане задната седалка може да се окаже доста удобна, макар и вероятно да не остави много приятен спомен в момичето, ако й е за пръв път. И все пак моделът е доста ергономичен, така че макар и компактен, възможността е налице.

No.4 Lexus LS 460 L
В този големичък автомобил се отваря отлична възможност за една по-новаторска поза. Вие (считаме, че текстът е четен от мъже) сядате на предната седалка, а тя сяда с лице към вас и крака около врата ви. Налице е достатъчен комфорт, като седалките предлагат масаж, а можете да пуснете и приятна музика от аудио уредбата. Автомобилът е отличен както за влюбени двойки, така и за страстни срещи след нови запознанства с жени с цел именно секс.

Секс в автомобилNo.3 Ford Mustang Convertible
Това е двойна доза сексапил. От една страна името Ford Mustang вдъхва подобно усещане, но фактът, че е кабриолет, затвърждава това усещане. И тъй като стана дума, че е кабриолет, всъщност липсата на покрив е отлична възможност за малко повече пространство.

No.2 Volkswagen Jetta SportWagen TDI
Въпреки че този модел е поставен на второ място, дали тук не може да изникне числото 69? В интерес на истината това е един много приятен автомобил. Той предлага удоволствие от карането и от факта, че всъщност шофирате икономична кола с ниски вредни емисии. Още по-голям плюс е наличието на достатъчно пространство за... любов.

No.1 Bentley Continental Flying Spur Speed - Перфектната кола за секс!
Няма съмнение, че на първа позиция трябваше да бъде подобен автомобил. Това е един мощен, луксозен, скъп автомобил с всевъзможни екстри. Налично е доста вътрешно пространство, имате възможност да пиете студени питиета, да слушате възбуждаща музика или дори да си пуснете стимулиращ филм. Да не говорим, че колата е истински магнит за красиви момичета.
 

Прочетете подобни статии от Лайфстайл:
Мръсни женски фантазии
Реплики по време на секс
Секс за една нощ
 

Вижте и други публикации в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства с приятели
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!