Общи условия на AVANTURA.BG

AVANTURA.BG e сайт за запознанства с цел създаване на контакти между потребителите, базирани на хармония, приятелство, забавление и приятни моменти. 
 
 
1. Използването на AVANTURA.BG на лица под 18 години е забранено. С отбелязването на отметката "Прочетох условията за ползване на AVANTURA" и съм съгласен с тях вие декларирате, че сте на възраст над 18 години, че сте запознат с условията и носите пълна отговорност за действията си и последствията от тях.
 
2. За да използвате AVANTURA.BG, вие трябва да се регистрирате като предоставите достоверна информация за себе си. Адресът на електронната ви поща - email и IP адреса ви няма да бъдат предоставяни на трети лица.
 
3. При регистрация вие избирате вашето потребителско име и парола. В случай на съмнение, че някой друг използва вашите потребителско име или парола, сменете паролата или се свържете с администраторите на AVANTURA.BG.
 
4. Отговорността за информацията, която предоставяте в профила си, както и снимките е изцяло ваша.
 
5. Забранени са снимки с порнографско съдържание. Снимки, които не отговарят на политиката на сайта ще бъдат изтривани. 
 
6. Вие гарантирате, че няма да обиждате, да унижавате или да заплашвате потребителите.
 
7. Нямате право да се представяте за друго лице.
 
8. Вие носите отговорност за взаимоотношенията си с потребителите на AVANTURA.BG. Сайтът не носи отговорност за последствията от вашите комуникации и действия.
 
9. Забранено е разпращането на съобщения с рекламна цел (спам съобщения, реклама на продукти/ услуги/ работа/ игри и др.) при всякаква комуникация в AVANTURA.BG :
Потребители, нарушаващи целта на сайта ще бъдат изтривани без предупреждение.
 
10. Ние имаме правото да наблюдаваме всички материали, изпращани чрез сайта с цел предотвратяване на насилие, измами и нарушения.
 
11. AVANTURA.BG не гарантира, че всички потребители са над определената по-горе възраст.
 
12. Администраторите на AVANTURA.BG имат право да променят профили (текст и снимки) или да изтриват профили, които уронват престижа на сайта. 
 
 
Желанието ни е да осигурим комфорт, спокойствие и среда за нови контакти и приятелства за всички наши потребители.
 
 
 

С пожелания за приятни мигове, много положителни емоции, усмивки и много нови приятели,

Екипът на AVANTURA.BG


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!