Запознанства с приятели

Запознанствата с нови приятели винаги са забавни, а понякога са и поучителни, защото приятелите са едно от най-стойностните неща в живота. Какво по-приятно има от това да разпуснеш с приятелите си, какво по-весело от това да си побъбриш с тях, какво по-ценно от това да знаеш, че можеш да разчиташ на тях винаги, когато имаш нужда.

 

Запознанства с приятели в Авантюра БГВсяко ново запознанство притежава потенциала да се разгърне в пълноценна връзка. При всяко Интернет запознанство се полагат основите то да излезе извън рамките на виртуалната среда, за се превърне в едно истинско приятелство, а защо не и в нещо повече...

 

Не е ли най-забавната част от сприятеляването именно тази в началото, когато тепърва се опознавате, разкривате нови неща за себе си... При онлайн запознанствата това се превръща в истинско приключение. Зад всеки профил се крие интересен човек, който също като теб обича да създава приятелства! Зад всеки аватар стои твоят верен приятел! Не чакай да го срещнеш случайно на ъгъла, до светофара, където ще се разминете без дори да размените бегъл поглед! Предизвикай съдбата си! Запознай се с истински приятели в Авантюра БГ!

 

Най-положителното качество при запознанствата в Интернет е липсата на предразсъдъци и предварителни оценки.

 

Когато се запознаваш с нов приятел, подсъзнателно си създаваш определени очаквания за него на базата на неговата външност, на езика на тялото му, на цялостното му излъчване. Тази предварителна нагласа може да ни изиграе лоша шега, когато опознаем човека отсреща и разберем, че той не отговоря на нея. Истината в този случай е, че ние не сме били достатъчно безпристрастни, за да го видим такъв, какъвто е и сме се опитали да вкараме същността му в образ, който сами сме си създали.

 

В Авантюра БГ целия този процес отсъства и ти спокойно можеш да опознаеш човека, такъв какъвто иска да бъде в очите на другите, така както той самия се вижда (което, всъщност, е част от неговата истинска същност). Така създадено, запознанството остава чисто и пълноценно и при една реална среща след това, ви остава само да се забавлявате заедно.

 

В Авантюра БГ те очакват запознанства с верни приятели.

 

Не чакай повече - присъедини се към най-бързо развиващия се сайт за запознанства в България!
 

Още запознанства в Авантюра БГ:
Запознанства и авантюри
Запознанства и страст
Запознанства и горещи емоции
Секс запознанства
Сериозни запознанства
Запознанства с цел брак
Запознанства и забавления
 


Въведете потребителското си име на латиница и парола за достъп!